2019-05-26 05:12


Marian Oprişan, verificat de ANI, după ce şi-a etalat bolidul de 150.000 de euro

 |  11:46
Marian Oprişan, verificat de ANI, după ce şi-a etalat bolidul de 150.000 de euro

Agenția Națională de Integritate (ANI) a demarat procedura de evaluare a averii baronului PSD de Vrancea, Marian Oprișan, după ce în presă au apărut dezvăluiri despre mașina de 150.000 de euro pe care acesta pretinde că a primit-o cadou de la mama sa pensionară, au declarat surse politice pentru G4Media.ro.

Realitatea de Vrancea a dezvăluit cum Lucia Gherarde, mama șefului PSD și al CJ Vrancea, Marian Oprișan, și-a împrumutat fiul cu 51.000 de euro în 2018, pe lângă „cadoul” pe care spune baronul că i l-a făcut – un Ford Shelby de 150.000 de euro. Declarația de avere a lui Oprișan nu poate fi, însă, vizualizată pe site-ul Consiliului Județean Vrancea pentru că ea a fost anonimizată, prevalându-se de noile reglementări în domeniul protecției datelor cu caracter personal.

Directorul Fundației Freedom House România, Cristina Guseth, spune că această decizie de anonimizare a declarației de avere este o sfidare la adresa contribuabililor și a vrâncenilor. „Mi se pare o sfidare la adresa inteligenței contribuabililor care-i plătesc salariul și a alegătorilor. Atât timp cât declarația de avere poate fi consultată pe site-ul ANI, nu văd de ce ar ascunde-o pe site-ul CJ Vrancea”, a declarat Cristina Guseth.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-12

TAGURI: marian oprisan, ani, bolid,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Apr 2019

Crapă de ciudă tapalagă....din banii de la soros ...nici macar o roată nu isi ia
ANONIM
12 Apr 2019

Crapă de ciudă tapalagă....din banii de la soros ...nici macar o roată nu isi ia
@ANI
12 Apr 2019

PINA SA-L VERIFICATI PE PORCUL DE OPRISAN PENTRU UN RAHAT DE MASINA CARE IN USA COSTA IN JUR DE $ 55.000 , MAI BINE AR FI SA-L VERIFICATI PE HUIDUITU ( BANDITUL NATIONAL DRAGNEA ) . DE UNDE MORTII MASII A AVUT ASTA BANI SA-SI FACA CASOIUL ALA DIN ALEXANDRIA ? DAR CELE 11 VACANTE IN BRAZILIA , INSOTIT DE MUISTELE LUI ??? CRED CA SUMA DEPASESTE CU MULT VALOAREA UNUI PICK-UP TRUCK FOARTE COMUN IN STATE .
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
12 Apr 2019

din Romania se jefuiesc miiarde de euro anual sub forma de imprumuturi care sa acopere ciordelile guvernantilor PSD-MAFIE CIUMA ROSIE
ANONIM
13 Apr 2019

AVEREA lui dragnea se trage din meditatii si falsuri ,precum si din evaziune fiscala si din trafic de copii pentru organe
Random imageUltimele stiri


STARBAG