2019-10-18 02:35

Marian Vanghelie a găsit VINOVATUL: ”Din cauza din Coldea nu mai avem AUTOSTRĂZI”

 |  19:11
Marian Vanghelie a găsit VINOVATUL: ”Din cauza din Coldea nu mai avem AUTOSTRĂZI”

Marian Vanghelie, fost primar al Sectorului 5 şi lider al Partidului Social Democrat Independent (PSDI), susține că Florian Coldea, fostul adjunct al directorului SRI, este un personaj sinistru și unul dintre motivele pentru care România nu are autostrăzi. Fostul edil a mai pretins că, din câte știe el, Coldea ar avea chiar probleme psihice. Cât despre referendum și întreaga dezbatere despre sistemul judiciar, Vanghelie afirmă că ”nu cred că mai funcţionează şmecheria cu Justiţia”

Întrebat de jurnaliștii Adevărul ce părere are despre Florian Coldea, Marian Vanghelie a răspuns: ”Acest personaj sinistru nu a creat decât nenorocire în această ţară. Eu ştiu că domnul Coldea are şi probleme psihice. Cunosc bine fişa de date a domnului Coldea. A rămas repetent de două ori. Ştiu tot mecansimul din liceu, facultate şi de la instituţiile medico-legale pe unde a avut probleme. Un personaj sinistru, care a reuşit să ducă România cu 15 ani în urmă. A reuşit să distrugă toţi oamenii de afaceri, având legături cu multinaţionalele împotriva României. Au mai fost şi câţiva oameni de afaceri care mergeau la el cu sacoşele, cu sume industriale. Acest personaj nu a dorit să se facă autostrăzi. Domnul Ponta, alt personaj sinistru, a spus că a fost ameninţat de domnul Coldea că îi arestează dacă dau drumul la austostrăzi. Unde era SRI condus de Maior şi Coldea când se tăiau pădurile? Und era domna Kovesi? Era cu ei la masă”. 

Fostul primar al Sectorului 5 susține că românii ar trebui să voteze ”nu” la referendum. 

”Am spus din prima zi de când a apărut această mascaradă: este o chestie prăfuită, gen Traian Băsescu. Venim cu copii care nu-şi mai au rostul. Noi vorbim de doamna Merkel, care încearcă să ia puterea în toate ţările în care are interes. Noi vorbim de probleme majore. Iohannis îl copiază pe Băsescu. Eu îndemn la alegeri, să vină cât mai multă lume, dar cred că trebuie un vot negativ la referendum. Nu cred că mai funcţionează şmecheria cu Justiţia”, a mai declarat Vanghelie, pentru Adevărul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Mai 2019

bai cioroi spurcat FMM de jeg imputit ce esti...in 30de ani ce fel de autostrazi au facut mafiotii lui ILIeSCU? Raspuns corect NICIUNA.si asta din cauza ca statea Coldea cu batul pe ei si nu-i lasa sa munceasca,nu-i asa?ia du-te si citeste repede niste ALMANAHE despre autostrazi nu despre ceasurile de 50000de euro si posetele Vuitton pe care le dadeati voi la tarfele voastre din banii CIorDITI de la stat
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Să râdem de PSD cu Vanghelie şi Ghiţă Ce consultări la Cotroceni, ce Raport pe MCV, ce demisie a directorului SRI? Astea sunt mizilicuri pe lângă dialogul dintre Marian Vanghelie şi Sebastian Ghiţă. Cei doi fruntaşi ai PSD şi-au pus, marţi seara pe B1 TV, poalele în cap cu atât talent şi sinceritate de stă să crape de invidie nu doar cronicarul, ci chiar şi mamele procurorilor de la DNA
28 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray