2020-02-23 10:28

Marian Vanghelie confirmă „Puterea”: Liviu Dragnea a blocat suplimentarea secţiilor de vot

 |  16:24
Marian Vanghelie confirmă „Puterea”: Liviu Dragnea a blocat suplimentarea  secţiilor de vot

Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD, se face vinovat, potrivit lui Marian Vanghelie, de blocarea înfiinţării de noi secţii de vot pentru românii din diaspora. Edilul a dezvăluit că totul s-a făcut cu aprobarea premierului Victor Ponta.

Primarul Sectorului 5 din Bucureşti, Marian Vanghelie, a declarat vineri că vicepremierul Liviu Dragnea l-a oprit pe premierul Ponta de la suplimentarea secţiilor de vot pentru românii din diaspora. „Ponta știa, iar Dragnea l-a oprit să facă secțiile de votare. Eu cred, că pentru că și-au bătut joc de români, trebuie să se înceapă urmărirea penală pentru acești vinovați”, a spus politicianul. El a adăugat că preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a avertizat conducerea de partid că „dacă se vor face secții noi, se vor pierde alegerile”.

Vanghelie a mai spus că refuzul Guvernului condus de Victor Ponta de a înfiinţa noi secţii de vot a dus la înfrângerea PSD, informează B1.ro. Opinia publică a fost indignată de încălcarea dreptului la vot al cetăţenilor români din afara ţării. „Faptul că nu creat secții noi i-a făcut să piardă aici, nu acolo, unde erau câte sute de miii de voturi”, a subliniat primarul Sectorului 5.

Afirmaţiile lui Marian Vanghelie confirmă informaţiile publicate anterior de Puterea privind modul în care Liviu Dragnea a convins conducerea PSD de necesitatea de a evita suplimentarea secţiilor de vot.

Social-democraţii Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova au fost excluşi joi din PSD, la propunerea premierului Victor Ponta.

Citeşte şi: 

Citește și: 

Citește și: 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-28Parerea ta...

D-APAI, DACA-I ASA...
28 Noi 2014

inchisoarea, mai draga! Cat ai fi de dragul taichii in psd, pt.magaria asta in care ai umilit la cozi romanii ore-n sir, pentru gazele inhalate de ei, pentru bataia luata de la mascati...trebuie sa se autosesizeze DNA, procuratura! Sa nu uitam nici pt.mortii votanti, nici afarcerile babane ewin-gesti de la mega-ferma, terenul tau vast din Teleormant, etc, ect....
SOCIALISTUL
28 Noi 2014

Asa este ,justitia sa-si faca datoria.Si nu numai Dragnea este vinovat ci si Ponta si vinovatul din spate Ghita.
CEA MAI TARE
28 Noi 2014

televiziune de-a lungul celor doua tururi de scrutin a fost Realitatea TV, dar si DIGI 24! Acu'o ora (spre exemplu) m-a uns pe suflet Adi Pastia unde invitatii sai, i-a sugerat sa cheme in platoul emisiunii alaturi de politicienii 'nostri', si oameni de profesie din toate domeniile de activitate, care sa explice cu subiect si predicat exercitiul guvernarii dezastruoase...punct cu punct! Iarasi, unul din invitati spunea despre puterea Bancii Romane, implicit a Itzarescului care actioneaza intotdeauna IN ASCUNS cu guvernul (indiferent CARE...) bazandu-ne pe tertipuri, inginerii finantiste menite sa ne afunde si mai mult in taxe, impozite si indatorare peste poate, puterilor straine! Astfel de emisiuni vrea sa vad!
ALT PCT.DE VEDERE
28 Noi 2014

REALIST si CORECT (asa cum ne-a obisnuit M.Neacsu in editorialele sale :) asupra tov.Tonta si-asupra situatiei deloc roz din PSD: "Ce nu a văzut Ponta? Ce va urma?Sfârşitul PSD. Dacă Ponta şi-ar fi admis greşelile, ar fi renunţat la orgoliu, îngâmfare, infatuare şi ar fi făcut o analiză obiectivă, chiar fără să demisioneze măcar din partid sau de la guvernare, dar în care să recunoască sau să vadă care sunt cauzele reale ale pierderii alegerilor, PSD-ul şi el ca om politic ar mai fi avut un viitor chiar dacă numai ca alternativă la greşelile dreptei. Ce trebuia să vadă Ponta şi refuză să vadă? 1. Votul imens din 2012 nu îi era dat lui, sau numai lui, ci lui şi lui Antonescu. Odată cu tuperea de PNL era clar că va pierde un număr mare de voturi; 2. Chiar şi oamenii care au votat PSD-ul la alegerile din 2012 şi referendum, nu l+au votat pentru că îl iubeau pe el ci pentru că promisese că îi va scăpa de Băsescu şi de şantajul UDMR. Cum el a bătut palma şi cu Băsescu şi cu UDMR după alegeri a pierdut o parte din proprii alegători; 3. Dorinţa de a strânge în mâini cât mai multă putere şi de a-şi subordona toate partidele prin orice mijloace, furând parlamentari şi primari, dând legi de migraţiune, rupând alianţe, şantajând, ameninţând, promiţând, a făcut din el un Ceauşescu orb la orice sau oricine îi spune că greşeşte, că situaţia nu e aşa roză cum i-o susură la ureche televiziunea lui Ghiţă şi Antenele făcându-l să meargă înainte precum boul în jug; 4. Convins fiind că Johannis nu are nici o şansă tratându-l cu dispreţ şi infatuare pe de o parte convins că îl bate la orice capitol, nu a luat în seamă faptul că atacând grosolan, cu mijloace murdare un asemenea candidat, va face ca o parte din alegători să îl voteze pe Johannis din nu neapărat milă ci empatie;
5. ÎN GOANA LUI DUPă
28 Noi 2014

putere, dorind să arate lumii că el este iubit peste tot a încercat să manipuleze şi el ca Băsescu voturile din diaspora şi să îngrădească votul celor de afară care ştia că nu sunt simpatizanţi PSD. Dorind să câştige şi acolo sau să micşoreze cel puţin, a dat ordin lui Corlăţean să saboteze prin indiferenţă votul din diaspora, ceea ce acesta a făcut, şi de aceea Ponta nu l-a demis decât obligat, la o săptămână după primul tur, la cererea opiniei publice. Ba mai mult, Dragnea l-a felicitat la recenta adunare a capilor PSD , cea în care i-a exclus pe Geoană, Marean şi Şova, un om de altfel fidel lui Ponta, dar nu atât de viclean şi folositor ca Dragnea; 6. S-a înconjurat de lingăi care îi bagă limba în ureche şi nu numai, susurând şoapte dulci care îi gâdilă în mod plăcut urechile, eliminând din preajma lui orice voce care nu îi ridică ode. În felul acesta nu va şti afla niciodată nici ce nici cine îl va lovi, pentru că aceştia chiar dacă ar vrea să îl pună în gardă, le-ar fi teamă să îi spună că vine furtuna, de teamă să nu fie îndepărtaţi ca cei trei; 7. A contat prea mult pe antipatia românilor faţă de Băsescu într-un moment în care Băsescu nu mai prezenta un pericol aşa de mare pentru români atâta vreme cât pleca de la Cotroceni, exacerbând un şablon care suna ca o tobă spartă. A vorbit atât de mult despre pericolul Băsescu, fără însă a face nimic împotriva lui, încât lumea a realizat că totul este doar o reclamă de prost gust iar el un panglicar de duzină; 8. A contat prea mult pe micul partid al lui Tăriceanu, deja complotase la spargerea PNL-ului după alegeri, dacă el câştiga alegerile, avea deja „năimiţi” o parte din parlamentarii PNL care o puneau de un puci, dar uite că Tăriceanu s-a dovedit a fi o simplă unealtă, nicidecum un om care să canalizeze, să strângă lângă el valori sau chiar nonvalori dar măcar mulţi ca număr;
IAR PT.OFENSATII
28 Noi 2014

PCR-sti (adica PSD-sti:) - tineri sau batrani - le specifica daca au uitat sau fac pe prostii ca "Comunismul nu are vârstă După executare, pardon, vot, pentru că în şedinţă s-au auzit cuvinte ca totalitarism, comunism, stalinism, ceauşism, unii căţei, lupii tineri din preajma dulăului Ponta, au ieşit pe post să explice că ei nu sunt comunişti pentru că sunt prea tineri, că ei nici nu ştiau să scrie pe vremea când conducea Ceauşescu. Ei şi? Stimaţi politicieni din PSD şi aiurea, comunismul nu este ceva ce a început şi s-a terminat cu Ceauşescu aşa cum nici liberalismul nu a început şi nu se termină cu Antonescu, nici cu Johannis. De-a lungul vremurilor s-au născut şi trăiesc comunişti în gândire, apucături, pupincurism, servilism, cultul personalităţii şi dictatură dinainte de 1921 şi se vor naşte şi în ţări cu formă de guvernare regalistă de sute de ani, aşa că nu încercaţi să ne convingeţi că sunteţi prea tineri pentru a fi comunişti, azi aţi făcut dovada apartenenţei la metode şi gândire comunistă, indiferent de vârstă. Comunismul nu are vârstă stimaţi pesedişti doar comuniştii, aşa că nu vă mai ascundeţi după deget."
"DE CE AU FOST EXECUTAţI
28 Noi 2014

cei trei? Dar de ce i-a vrut Ponta jos pe cei trei şi de ce nu şi pe Negoiţă? Pe Geoană pentru că putea să îi ia locul la următoarele alegeri, mai ales dacă va pierde-şi va pierde – şi localele din 2016. Este clar că până atunci Ponta va pierde din imagine şi va pierde şi guvernarea, deci Geoană avea toate şansele să preia şefia partidului. Şova a fost exclus pentru că s-a dat la Dragnea şi aşa ceva nu se poate, Dragnea este omul campaniilor, câştigate sau pierdute, el a făcut toate manevrele şi Ponta a avut de ales între Şova sau Dragnea. Era normal să îl aleagă pe Dragnea, manevrier şef la partid. Marean a fost demis pentru că era susţinătorul lui Geoană şi nu de azi de ieri şi spunea mereu ce gândea, bine sau prost, aşa cum îl ducea pe el mintea, dar înduioşător de franc. Marean nu se temea de Ponta, pentru că el are o primărie şi nişte afaceri dar dacă nu se repliază repede s-ar putea să aibă mari probleme cu justiţia. Nici Şova nu este scutit. Despre Geoană nu se ştiu prea multe, dar cum Ponta merge pe principiul daţi-mi omul, de dosar ne ocupăm noi, nimic nu e exclus. Negoiţă chiar dacă a criticat şi el conducerea, a făcut-o mai nuanţat, el a vorbit de delictul de opinie, drepturile omului, lucruri fine, şi sunt sigur că în particular şi-a cerut scuze, aşa că a fost iertat."
IAR SABIN ORCAN,
28 Noi 2014

asta-seara la B1TV a citit din mizeria aia de articole constitutive ale PCR-PSD, aratand articolul buclucas adaugat (32 parca!) in care, oricine putea fi belit si aruncat in strada DACA asa hotarau boii adunati ad-hoc in sedinta de partid! Ce parsiv nea Tonta! Ce sange de tradator ascuns are! Ce naparca!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine