2020-07-11 05:08

Marian Vanghelie: Ma mulţi parlamentari PSD vor vota o moţiune de cenzură numai ca să "scape de Victor Ponta şi gaşca din partid"

 |  07:53
Marian Vanghelie: Ma mulţi parlamentari PSD vor vota o moţiune de cenzură numai ca să "scape de Victor Ponta şi gaşca din partid"

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat duminică, la Romexpo, că o moțiune de cenzură ar fi votată chiar şi de parlamentari PSD. Vanghelie susţine că aceştia ar lua parte la un asemenea demers "numai pentru a scăpa de Victor Ponta și de gașca din partid".

Edilul a precizat că s-a întâlnit cu "peste o sută de parlamentari", de unde a aflat că "există o problemă din cauza unor asemenea găști care s-au creat".

"O să vedeți în câteva zile, în următoarea săptămână, o sa fie exact ceea ce va trebui sa fie, nici mai mult, nici mai puțin. (...). Îi arătăm și lui Victor Ponta, care a avut o chestiune prea mare pentru capul lui, ce înseamnă să strângi, să coagulezi oamenii" a afirmat Marian Vanghelie.

Senatorul Mircea Geoană a declarat, la rândul său, la lansarea Grupului de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat, că în următoarele două săptămâni va exista o nouă majoritate parlamentară și un nou guvern, iar "sultanatul politic al lui Victor Ponta se va încheia".

Comitetul de inițiativă pentru Noul Proiect Social Democrat cuprinde 16 parlamentari (PSD, PP-DD, independenți), și o serie de specialiști sau consilieri ai celor doi foşti lideri PSD, Mircea Geoană și Marian Vanghelie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-02-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz