2020-07-05 11:14

Marian Vanghelie vrea să CANDIDEZE la Primăria Capitalei. Cine îl susține

 |  22:09
Marian Vanghelie vrea să CANDIDEZE la Primăria Capitalei. Cine îl susține

Fostul primar al sectorului 5, Marian Vanghelie ar putea candida la Primăria Capitalei. Fostul edil a declarat că vrea să înceapă negocieri cu mai multe partide pentru a obține susținerea necesară.

S-ar putea să candidez, am mai multe propuneri. Suntem în discuții. Partidul meu este înființat nou și eu îl conduc. Suntem în discuții cu mai multe partide, din astea mai micuțe pentru că nu ne interesează să discutăm cu PSD și PNL.

Cred că în România trebuie cu totul și cu totul altceva în acest moment. Da, au fost propuneri. Pentru a candida la Primăria Capitalei. În sondaje am 40% la Sectorul 5 și aș câștiga.”, a spus fostul primar al Sectorului 5.

”Au fost propuneri. Nu știu încă ce o să fac. Eu am fost consacrat la primăria Sectorului 5, nu mă duc să candidez în altă parte. În funcție de ce decid mai mulți președinți de partid. Încercăm să ne coalizăm cu alte partide, pentru a putea avea o forță. 

În Sectorul 5 pot candida pe persoană fizică, cum am spus eu la un moment dat. Chiar o să mă gândesc”, a spus Marian Vanghelie la Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-18Parerea ta...

VIOREL
18 Iun 2020

Alceva ce mai stie decat in afar de a candida? Problema este cine il mai votes.
CU PROSTI îNAINTE
19 Iun 2020

Se pare ca Bucureștiul duce o lipsa acuta de intelectuali. Când tot tot prostul lăcomește după funcție ce pretenții mai poți avea de la viata ? ( București capitala rușinii )
CONSTANTIN
19 Iun 2020

Vanghelie are experienta in a cumpara voturi de la bucuresteni pomanagii si fara studii,mici sa ii primeasca!!! Toti borfasi cu diplome cumparate vor sa gestioneze banul public.Cine sa il sustina ??Gasca de mafioti care mereu a fost alaturi de excroc!Partidele alea micute de unde au sau primesc bani de cheltuiala?? Cum si prin ce metode ii vor recupera???De fapt interventia lui la Tv a fost de tip publicitate-camarazi reintru in afaceri astept sprijin ,moral si material consistent rasplata garantata !!!
DURDULACHE
19 Iun 2020

Mai bine ar candida la rahova pentruca are mai multe sanse Uite la dragnea a fost seful camerei deputatilor si acum e sef de camera la rahova . Si tariceanu e hotarat sa-i urmeze exemplul lui dragnea iar vanghelie ar putea obtine informati pretioase de la varanul sef la antene care are experenta celui care a absolvit academia RAHOVA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz