2020-04-10 07:06

Marian Vanghelie. Zece vorbe de duh

 |  19:08
Marian Vanghelie. Zece vorbe de duh

Primarul sectorului 5 a demonstrat ieri că estesufletul oricărui eveniment, el reuşind să eclipseze conferinţa PC Bucureştiprin vorbele de duh rostite. (Maria Alifantis, Cristian Andrei)

“Nu îmi este frică dacă mă arestează Traian Băsescu. Nune este frică de arestările lui Traian Băsescu, nici mie, nici lui Chiliman,nici lui Piedone. Să aresteze pe cine crede el că este vinovat.”

“Nicicinci bărbaţi la un loc n-ar fi putut să realizeze ce a realizat Elena Udrea:un Guvern cum doreşte ea, ea îl conduce, ea distribuie banii, ea rezolvă toateproblemele în România şi din acest punct de vedere pentru mine este o onoare săcandidez alături de Elena Udrea la Primăria Capitalei.”

„Crezi că noi nu vedem ce face Sorin Oprescu cu PDL?Victor Ponta i-a luat pulsul lui Sorin Oprescu, l-a scanat, dar i-a dat eroare.”

„Traian Băsescu este un mincinos, nu vă spun de ce estearestat Sorin Ovidiu Vântu sau Dan Diaconescu pentru că ştiţi deja.”

„Toţi am greşit când am fost la guvernare şi AdrianNăstase, şi Călin Popescu Tăriceanu, dar noi ştim să recunoaştem.”

“Nu vreau să par nici sărac, nici să păcălesc sau să mintpe cineva. Te duci într-o adunare cu două sute de oameni, nu te duci cuMercedes, că este o postură jenantă, te duci cu Dusterul.”

„Mi-am luat un telefon Blackberry, voi scrie şi pe blog.Nu a fost până acum o pasiunea de-a mea, dar şi băieţii din piaţă ştiu să-lfolosească.”

„Nu ştiu să fac ciorbă, nu ştiu să fac două ouă.”

“Vreau să vă vorbesc despre sinceritate şi cinste. Cea mai bună minciună este adevărul.”

“Trebuie să ieşim în stradă dacă se impozitează pensile.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638942-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine