2019-12-13 04:14

Marinescu: BPN al PDL a decis numirea deputatului Cătălin Teodorescu în funcţia de preşedinte interimar la Argeş

 |  14:26
Marinescu: BPN al PDL a decis numirea deputatului Cătălin Teodorescu în funcţia de preşedinte interimar la Argeş

BPN al PDL a decis luni dizolvarea Biroului Permanent Judeţean al Organizaţiei democrat-liberale de Argeş şi numirea ca preşedinte interimar a deputatului Cătălin Teodorescu, a declarat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, vicepreşedinte al formaţiunii, într-o conferinţă de presă.

"BPN al PDL a decis astăzi să dizolve Biroul Permanent Judeţean de la Argeş. S-a numit un nou birou, interimar, cu un preşedinte interimar, deputatul Cătălin Teodorescu. Şi Comisia de Statut, Etică şi Litigii s-a autosesizat şi va analiza reuniunea Consiliului de Coordonare Judeţean Argeş şi vom vedea apoi care va fi situaţia", a afirmat Marinescu.

Marian Jean Marinescu a adăugat că nu ştie dacă deciziile privind excluderea din partid a 21 de primari şi demisia fostului lider al Organizaţiei Argeş, Mircea Andrei, au ajuns la nivelul Cancelariei PDL.

"Nu, nu ştiu de acest subiect, aşteptăm analiza Comisiei de Statut, Etică şi Litigii pentru a avea nişte date absolut concrete şi reale. (...) Ce spune dânsul (Mircea Andrei - n.r.), deocamdată pe vorbe, nu cred că poate fi luat în calcul", a spus Marian Jean Marinescu.

Fostul senator Mircea Andrei a declarat luni, pentru Agerpres, că şi-a depus duminică demisia din funcţia de preşedinte al Organizaţiei judeţene Argeş a PDL şi din cea de membru de partid, urmând să aibă o declaraţie de poziţie în legătură cu acest subiect miercuri.

"Mi-am formulat demisia din PDL, dar nu dau declaraţii pe acest subiect, întrucât formalizarea demersului durează, există o procedură de înregistrare a hârtiilor, există o hotărâre a CCJ (Consiliul de Coordonare Judeţean - n.r.). Miercuri voi avea o declaraţie de poziţie", a precizat Mircea Andrei.

Mircea Andrei a confirmat, totodată, că 21 de primari ai PDL au fost excluşi din partid.

"Într-adevăr, au fost excluşi, întrucât şi-au depus demisiile din toate funcţiile politice şi există în astfel de situaţii un articol din Statutul PDL aplicabil în astfel de cazuri. Demisia mea a intervenit la finalul şedinţei", a mai declarat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2013-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray