2020-01-29 04:01

Mărturisirea lui PONTA. Când a vorbit ultima oară cu fugarul GHIȚĂ. Ce spune despre MAZĂRE

 |  15:28
Mărturisirea lui PONTA. Când a vorbit ultima oară cu fugarul GHIȚĂ. Ce spune despre MAZĂRE

Fostul premier Victor Ponta a declarat duminică, la Antena 3, că a vorbit la telefon cu Sebastian Ghiţă anul trecut, cu ocazia zilei de naştere a acestui, informează Agerpres.

Întrebat când a vorbit ultima dată cu Sebastian Ghiţă - Victor Ponta a răspuns: "Cred că de ziua lui (10 noiembrie - n.r.), l-am felicitat, aş uita dacă nu ar fi născut în aceeaşi zodie cu Traian Băsescu şi cu Liviu Dragnea, scorpioni. (...) Să-i spun 'la mulţi ani', sigur că da, i-am transmis 'la mulţi ani', aşa cum transmit cam tuturor celor pe care îi cunosc, să-i urez toate cele bune". El a amintit și faptul că este consilierul preşedintelui Serbiei începând din anul 2016. "Sunt din 2016 consilierul domnului Vucic. Suntem foarte buni prieteni de când era prim-ministru, a devenit preşedinte. (...) Sunt cetăţean român, familia mea trăieşte aici, aş vrea să trăiască aici şi copiii, dar Serbia este o ţară pe care o iubesc şi are un preşedinte pe care îl ajut cât pot să se integreze în UE", a mai spus Ponta. Acesta a afirmat că nu l-a sunat pe fostul primar al Constanţei Radu Mazăre de când acesta a plecat în Madagascar. Întrebat dacă are de gând să îl sune pe Radu Mazăre, Victor Ponta a răspuns: "Când va fi ziua domniei sale, probabil că o să îi transmit la mulţi ani".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-01-14Parerea ta...

GICA GLONTZ
14 Ian 2018

IA DA TU O FUGUTZA PINA IN SERBIA , POATE RAMII DRACU PE ACOLO , SA NU-TI MAI VEDEM MOACA AIA DE MONGOLOID PROST . MULTA PUIE MONTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine