2020-08-04 20:38

Medicul Mahir Mahiroğullari care l-a operat pe Victor Ponta a lucrat în cadrul misiunii NATO din Kosovo

 |  07:58
Medicul Mahir Mahiroğullari care l-a operat pe Victor Ponta a lucrat în cadrul misiunii NATO din Kosovo

Profesorul Mahir Mahiroğullari, medicul principal care l-a operat pe premierul Victor Ponta, are 46 de ani şi lucrează de doi ani la Spitalul universitar Medipol din Istanbul. Acesta a lucrat anterior inclusiv în cadrul misiunii NATO din Kosovo.

Potrivit CV-ului publicat pe site-ul unităţii medicale, profesorul doctor Mahir Mahiroğullari, specializat în ortopedie şi traumatologie, lucrează la Spitalul universitar Medipol din Istanbul din anul 2013.

Mahir Mahiroğullari a absolvit în anul 1992 Facultatea de Medicină a Academiei medicale militare Gulhane din Ankara. În perioada 1995-1999, medicul Mahiroğullari a urmat un curs de specializare în ortopedie la Centrul medical Gata Hayardapasa din Istanbul. În intervalul 2005-2006, medicul turc a efectuat un stagiu de pregătire la Departamentul de chirurgie ortopedică al Universităţii Wakeforest din statul american Carolina de Nord.

Mahir Mahiroğullari a mai activat, în perioada 2012-2013, în Spitalul Nisa din Istanbul, în Centrul medical Gata Hayardapasa (2010-2012) şi în Spitalul militar Sakirkamiş din Kars (2009-2010). De asemenea, în intervalul februarie-august 2000, medicul a fost detaşat în oraşul kosovar Prizren, la un spital al Misiunii NATO în Kosovo (KFOR).

Premierul Victor Ponta a postat, luni seară, pe pagina sa de Facebook, fişa sa medicală de la Spitalul Medipol din Turcia, unde a fost operat la genunchiul stâng. Documentul conţine date precum denumirea intervenţiei chirurgicale, analize de sânge, evoluţia stării sale, pe zile, şi recomandările post-operatorii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-23Parerea ta...

IULIA TABACU
23 Iun 2015

Victoras probabil acum sub influienta analgezelor dormi mai mult cred ca in somn i ti apare chipul tatalui tau bolnav si batut de tine si mai ales chipul procurorului Panait pe al carui mormint ti ai cladit ascensiunea ta politica totul are un pret pe acest pamint bine facem bine primim dar tu ai facut numai rau majoritatii romanilor si ai fost partas la hotiile haitei de parlamentari si slugoilor din judete care tot prosperarati si v am suportat destul timp acum vine timpul scadentei platiti tot ce a ti furat ca a ti distrus totul
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz