2020-04-07 09:55

MELEȘCANU: "Am susținut-o pe doamna DĂNCILĂ în primul tur al alegerilor și o voi susține și în al doilea"

 |  15:50
MELEȘCANU: "Am susținut-o pe doamna DĂNCILĂ în primul tur al alegerilor și o voi susține și în al doilea"

Teodor Meleșcanu afirmă că a susținut-o pe Viorica Dăncilă, în primul tur al alegerilor prezidențiale, și o va sprijini și în al doilea. El a precizat că meritul pentru buna organizare a scrutinului îl are Guvernul PSD, care a adoptat măsuri în acest sens, conform Mediafax.

"Am avut mai multe discuții pe această temă. Există evident o tendință pe care colegii și-au exprimat-o și direct și indirect. Din punctul meu de vedere nu am ascuns niciodată faptul că am susținut-o pe doamna Dăncilă în primul tur și o voi susține și în turul doi al alegerilor și din ceea ce am văzut la colegii mei, probabil marea lor majoritate vor continua aceste idei", a afirmat, sâmbătă la Parlament, Teodor Meleșcanu, întrebat pe cine va susține în al doilea tur al prezidențialelor.

Teodor Meleșcanu a fost ales, sâmbătă, președinte interimar al partidului Forța Națională. Grațiela Gavrilescu este prim-vicepreședinte interimar, iar Alexandru Ștefan Băișanu a fost numit purtător de cuvânt al formațiunii.

Al doilea tur de scrutin are loc pe 24 noiembrie în țară, între 22 și 24 noiembrie în străinătate și va fi între Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-16Parerea ta...

PETRU
16 Noi 2019

Baisanu este un mare traseist,pe unde a fost a ciordit si a plecat asemenea Gratielei...cat despre Melescanu este rusinos ca un om la asa varsta se inconjoara de niste nimicuri si vrea sa ne mai prosteasca o data ...nu mai tine,catastrofelor !
IUBIM COMUNISMUL
16 Noi 2019

Cine a fost Teodor Meleșcanu: iubitor de comunism și naționalizare a terenurilor agricole.
MAFIOTUL
16 Noi 2019

ESTE O RELICVA BOLSEVICA, un rechin ordinar, este socru lui PETRE IMRE CEL MAI MARE CONTRABANDIST DE DUPA 1989.....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine