2020-08-06 05:01

Meleșcanu continuă RĂZBOIUL cu Tăriceanu: ”A rămas doar o umbră DISPERATĂ!”

 |  15:59
Meleșcanu continuă RĂZBOIUL cu Tăriceanu: ”A rămas doar o umbră DISPERATĂ!”

Preşedintele Senatului Teodor Meleșcanu, exclus din ALDE după ce a obţinut funcţia la propunerea şi cu sprijinul PSD deşi ALDE a ieşit de la guvernare, îl acuză pe liderul partidului Călin Popescu Tăriceanu că vinde partidul ”pentru un postuţ”.

El se întreabă unde e Tăriceanu care a luptat împotriva injustiţiei, considerând că tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare.

”Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD-cel bun!

PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu. Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl dă contra salvării lui personale. “Un regat pentru un cal” s-a transformat în ,,un partid pentru un postuţ”. Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi, nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul. Disperarea este atât de mare şi demnă de milă încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparentă nici nu poate fi vorba. Caline, le-ai dus în derizoriu!”, scrie Meleşcanu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-14

In legatura cu acest articol...

Răspuns SURPRINZĂTOR al președintelui Iohannis la PACTUL propus de Dăncilă

Răspunsul lui Dan Barna la PACTUL propus de Viorica Dăncilă

PONTA: “Voi propune colegilor să semneze şi să susţină Pactul naţional pentru bunăstarea românilor”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz