2020-02-18 20:56

MELEȘCANU, despre cererea Rusiei: Baza de la Deveselu e pur DEFENSIVĂ. Mâine vom avea o poziţie

 |  23:36
MELEȘCANU, despre cererea Rusiei: Baza de la Deveselu e pur DEFENSIVĂ. Mâine vom avea o poziţie

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, joi seara, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că baza de la Deveselu este pur defensivă, iar România va avea vineri o poziţie faţă de anunţul Rusiei, după ce se va consulta şi cu aliaţii. Ministerul Apărării din Rusia a informat joi că Statele Unite ar trebui să îşi distrugă sistemele nucleare MK-41 plasate în România pentru a putea astfel să respecte Tratatul INF.

„Baza de la Deveselu a pur defensivă. Poveştile că s-ar putea să se pună pe rampa de la Deveselu rachete de croazieră care să aibă încărcătură nucleară e o găselniţă care nu are nicio bază reală. Nu e niciun argument că ar putea să creeze probleme Rusiei“, a declarat Teodor Meleşcanu, potrivit News.ro.

„Fără niciun fel de dubiu, în cursul zilei de mâine vom avea o poziţie, o să ne consultăm şi cu aliaţii noştri. Mi se pare ieşit din comun să chemi ataşatul american ca să dărâme baza de la Deveselu, care nu are nimic cu armamentul nuclear“, a mai precizat ministrul de Externe.

Întrebat dacă are în vedere şi convocarea ambasadorului rus la Bucureşti, Meleşcanu a afirmat: „O să avem în vedere şi posibilitatea unui dialog şi să cerem clarificări, pentru că acest tip de comunicare este greu de înţeles. O să cerem clar care sunt problemele pe care le ridică Federaţia Rusă“.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-08Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2019

HAI SICTIR MOLIE . DACA SE SUPARA TARU IT-I DA O BASINA PESTE GURA SI RAMII SI FARA PLACA IN GURA . DACA MINTI , PATESTI CA DELEGATIA LA CONGRES , CIT DE CURIND
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Feb 2019

MELESCaNU adica rusnacul din MELESHKA......omul rusilor "se cearta cu rusii"..ha ha ha ce gluma buna E specialist in vopsit gardul la leopard..numai minciuni scoate pe gura
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine