2020-07-07 19:32

Meleșcanu îi răspunde președintelui Iohannis după ce i s-a cerut DEMISIA

 |  18:06
Meleșcanu îi răspunde președintelui Iohannis după ce i s-a cerut DEMISIA

Ministrul de Externe, Teodor Meleșcanu a reacționat imediat după ce președintele Klaus Iohannis a cerut demiterea sa în urma votului cu scandal din diasporă la alegerile europarlamentare și referendum.

"Nu Iohannis m-a numit ministru, avem lucruri mai importante de făcut", este prima reacție a lui Teodor Meleșcanu în exclusivitate pentru Realitatea TV. Ministrul de Externe se justifică prin analiza pe care a demarat-o în interiorul ministerului pe care îl conduce.

”Domnul președinte are dreptul să își exprime orice opinie. Chestiunea când vorbim de o demitere trebuie să avem și o bază pentru a cere demisia cuiva, nu doar pe bază de gânduri, întrebări, presiuni și așa mai departe. (...) Nu e vorba de date mincinoase, pur și simplu vinovat de votul în străinătate este practic președintele Iohannis care la 2 săptămâni după ce am stabilit care sunt secțiile de votare la propunerea ambasadelor și la solicitările unor misiuni diplomatice de către un număr semnificativ de cetățeni români și am ajuns la numărul de 441, după două săptămâni dânsul a anunțat că face referendum în aceeași zi. În consecință din 2 secunde care durează votul în general în cabină, având referendum băgat peste votul parlamentarilor europeni, s-a ajuns în jur de 6-7 minute votul și practic nu au putut să voteze toți oamenii mai ales în secțiile aglomerate”, a declarat la Antena 3 Teodor Meleșcanu.

 

El a mai spus că principala preocupare a anchetei este în ce măsură evaluările au fost reale.

 

”Principala preocupare a anchetei pe care o avem este în ce măsură evaluările au fost reale, în ce măsură s-au luat măsuri administrative, în condițiile în care peste alegerile parlamentare europene s-a făcut și referendumul, toate aceste probleme vor face obiectul anchetelor noastre, de fapt în 400 de secții de votare nu au fost probleme, ci doar în aproximativ 40 și la astea ne vom ocupa”, a adăugat ministrul de Externe.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-29

In legatura cu acest articol...

Președintele Iohannis cere DEMITEREA de urgență a lui Teodor Meleșcanu și Carmen Dan
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
29 Mai 2019

nu stiu cine-l invata pe Johannis sa se lupte cu morile de vant dar il invata prost.Ce rost are sa il schimbi pe Melescanu cu altul tot de la PSD?plus ca astia nu au nici o obigatie sa demisioneze ptr ca ceea ce s-a intamplat cu votul in diaspora este exact ceea ce a cerut conducerea PSD-ului nu este dorinta personala a lui Melescanu.La fel s-a intamplat si inainte cand era Titus Corlatean si pe oricine ai pune tot aia o sa fie.PSD-isti stiu bine ca diaspora voteaza impotriva lor de aia nici nu vor sa-i lase sa voteze.Uite diferenta-cei din locurile unde au PSD-istii controlul sunt adusi cu autobuzele ca oile iar cei din diaspora care vin pe banii lor nu sunt lasati sa voteze.ASA ESTE PESTE TOT Nu NUMAI LA VoT...SI IN VIATA DE ZI CU ZI TOTUL E CONTROLAT POLITIC DE MAFIOTII CIUMA ROSIE
IPOCRIZIE
29 Mai 2019

Ieri dl. Meleșcanu un comunist înrăit și un GURU adevarat ( Karma Tanpai Gyaltshen ) astăzi la fel doar un simplu comunist ascuns printre rândurile democrației.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz