2019-10-18 04:51

Meleşcanu: Mi-aş fi dorit foarte mult să numesc şi eu câţiva ambasadori

 |  15:00
Meleşcanu: Mi-aş fi dorit foarte mult să numesc şi eu câţiva ambasadori

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, marţi, că şi-ar fi dorit să numească "câţiva ambasadori", iar faptul că nu a reuşit acest lucru reprezintă o "lacună" în mandatul său.

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a prezentat bilanţul primelor şase luni de mandat. Întrebat, spre finalul intervenţiei sale, dacă are ce să îşi reproşeze, el a spus: "Ar fi trebuit să fac mult, aşa este".

"Şi mi-aş fi dorit foarte mult ca în timpul mandatului meu, care nu ştiu cât va ţine, bineînţeles, să numesc şi eu câţiva ambasadori. N-am reuşit până acum. Mi-o asum ca pe o lacună în activitatea mea de ministru de Externe. Din păcate, nu eu decid. Eu propun", a afirmat Meleşcanu, citat de Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-07Parerea ta...

ANONIM
07 Aug 2018

DAR AI PROPUS ??? ARATA PROPUNERILE MACAR
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
07 Aug 2018

mafiotul ghita ambasador la ONU.......si dupa servici coleg de pahar cu CARLOS SACALUL..ha ha ha stupid people
ANONIM
07 Aug 2018

MUY BIEN cucuvea si tu si jigodia ta mentală, la care prestezi cu ALUPUGUS
PARANOIA
07 Aug 2018

Omul este bolnav rau de tot. Pe cine sa numeasca el cand tot psdul este o adunatura de gunoaie analfabete. Poate pe udrea in Costa -Rica , mazare in Madagascar , si voiculescu la BELU.
AI BELITO BELINI
07 Aug 2018

CE DRACU MAI VREA SI MOLIA DE GHERTOI COMUNIST , DIN GROAPA DE LA BELU ? CITE PASAPOARTE SPECIALE LA TIGANI SI FAMILIILE DE MAFIOTI ARE IN ACTE LA MINISTER ? DAR AVIOANELE SI DEPLASARILE LOR CINE LE PLATESTE ? CE APARAT STUFOS SI CITI ARE IN MINISTER SI AGENTI , CONTROLATE DE MINISTERUL LUI SI SECU LUI COLDEA ?
ANONIM
08 Aug 2018

SENILU VREA SA-L NUMESCA PE GINERELE SAU (cel mai mare contrabandist si traficant) PETER IMRE ambasador ca sa se desfasoare mai usor in activitatile sale.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray