2020-08-06 05:01

Meleșcanu nu vrea să plece din ALDE: ”Tăriceanu, apucături de DICTATOR din Banana Land”

 |  16:07
Meleșcanu nu vrea să plece din ALDE: ”Tăriceanu, apucături de DICTATOR din Banana Land”

Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a anunţat joi că îşi va „căuta dreptatea în justiţie”, după ce a fost exclus din ALDE. El consideră această decizie este neconstituţională şi ilegală.

„Din păcate, s-a adoptat o decizie de excludere a mea din ALDE care este perfect ilegală şi care de fapt nici nu există. Nu a fost pe ordinea de zi, nu a apărut niciun document, a fost o chestiune care doar s-a citit în şedinţă. Deci, din punctul meu de vedere ea este inaplicabilă, este anticonstituţională, contravine Regulamentului privind drepturile parlamentarilor şi din această cauză mi-a rămas o singură modalitate, de a-mi căuta dreptatea în justiţie. Şi voi face”, a declarat Meleşcanu la Parlament.

Anterior, el i-a transmis, pe Facebook, lui Tăriceanu că nu crede în „sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land”, ci în „dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii”.

„ALDE se află la o răscruce de drumuri; trebuie să alegem: – continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 şi cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptam către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politică? Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este preşedintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează). Dragă Călin, eu cred în dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii. Nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land”, a scris Meleşcanu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz