2020-08-12 01:57

Meleșcanu, REPLICĂ ACIDĂ pentru Tăriceanu: ”Dragă Călin, ți-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales?”

 |  23:05
Meleșcanu, REPLICĂ ACIDĂ pentru Tăriceanu: ”Dragă Călin, ți-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales?”

Teodor Meleşcanu a venit cu o replică pentru Călin Popescu Tăriceanu după ce acesta a decis excluderea din partid pentru că a acceptat să candideze pentru preşedinţia Senatului cu sprijinul PSD.

Noul preşedinte al Senatului îi transmite lui Tăriceanu că a ajuns în a doua poziţie în stat tot după ce a beneficiat de sprijinul PSD şi îi pune 2 întrebări despre proiectul ALDE, transmiţându-i liderului formaţiunii că ar putea să excludă tot partidul.

"• Cu multa ingrijorare ma uit la declaratiile publice ale colegului meu de partid domnul Tariceanu, care imi reproseaza ca am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD.

• Domnia sa a uitat ca a fost ales de doua ori in functia de presedinte al Senatului Romaniei propus si sustinut de PSD!

• Atunci a declarat ca va promova valorile, drepturile si libertatile individuale. Azi, doreste ilegal si neconstitutional sa sanctioneze un ales al poporului, sa candideze la o functie in Senatul Romaniei?

• Draga Calin, nu stiu ce sa cred? Ti-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales si ce ai declarat?

• Daca domnul Tariceanu atat a invatat despre democratie, parlamentarism si libertatea individuala in ultimii 30 de ani atunci e mai bine ca nu mai e la conducerea forului suprem al democratiei romanesti!

P.S.1: Doua intrebari as avea la tine draga Calin: care este proiectul ALDE? (spune cateva cuvinte despre acesta poporului si membrilor ALDE care te-au ales)

P.S.2: In cazul in care acest proiect ar exista si membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afara partidul din partid?", a scris Teodor Meleşcanu pe Facebook.

Reamintim că Teodor Meleşcanu a fost ales marţi în fruntea Senatului cu sprijinul PSD şi în ciuda opoziţiei lui Tăriceanu. A doua zi, Tăriceanu a primit o nouă lovitură după ce 3 membri ALDE au acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a intra în Guvern pe locurile rămase libere după ieşirea ALDE de la guvernare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz