2020-06-05 00:56

MESAJ de susţinere pentru suceveni din partea preşedintelui IOHANNIS: “Nu sunteţi singuri”

 |  15:23
MESAJ de susţinere pentru suceveni din partea preşedintelui IOHANNIS: “Nu sunteţi singuri”

Preşedintele Klaus Iohannis a ţinut marţi să le trasmită sucevenilor un mesaj de încurajare după ce municipiul moldav a fost carantinat din cauza focarului de coronavirus. Şeful statului a subliniat că aceste măsuri adoptate la Suceava au fost necesare.

"Un gând bun şi o încurajare pentru suceveni. A fost nevoie de o măsură de carantinare pentru municipiul Suceava şi comunele care înconjoară municipiul Suceava. Această măsură a fost luată la timp, a fost necesară, decizia autorităţilor este cea corectă, dar, dragi suceveni, nu sunteţi singuri, suntem cu toţii în gând alături de voi. Vom avea grijă ca tot ce este necesar pentru municipiul Suceava şi comunele din jur să şi ajungă acolo", a spus şeful statului într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Cotroceni.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut o şedinţă de evaluare şi prezentare a măsurilor cu privire la gestionarea epidemiei COVID-19 cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, şi şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat. În timpul şedinţei, şeful statului a purtat mască de protecţie. Premierul, miniştrii, şeful DSU şi consilierul prezidenţial Diana Păun au purtat atât mască de protecţie, cât şi mănuşi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-31Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZI-BETON
01 Apr 2020

Dar dragi suceveni stiti ca cel mai modern spital este al vostru si este sub tutela limberala ca si cel din AraD dar nustiu de ce amandoua ucid cadre medicale si pacienti in prostie
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine