2019-09-21 01:39

Mesaje de 8 martie de la politicieni. Klaus Iohannis a dăruit flori jurnalistelor

 |  15:37
Mesaje de 8 martie de la politicieni. Klaus Iohannis a dăruit flori jurnalistelor

Politicienii români s-au folosit de reţelele pentru a transmie urări femeilor de 8 Martie. Unii dintre ei au transmis mesaje pentru mame, iar alţii către „doamne şi domnişoare”, iar primarul general a postat câteva versuri din poezia „Mulţumesc, iubită mamă”, scrisă de Vadim Tudor.

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a postat, joi, o fotografie făcută în timp ce le oferea flori jurnalistelor acreditate la Cotroceni.

„8 Martie, o zi specială în care dăruim cu plăcere flori femeilor şi le arătăm, o dată în plus, respectul şi preţuirea noastră. La mulţi ani!”, a scris preşedintele României.

Printre politicienii care au transmis mesaje pe Facebook de 8 martie este şi primarul general al Capitalei şi membru PSD, Gabriela Firea, care a postat o fotografie cu mama ei şi versuri scrise de Vadim Tudor.

„Multumesc iubita mamă, Steaua mea din zori de zi/Fara tine-mi este teama, Ca planeta s-ar răci..”. La multi ani, mama!! Multumesc pentru cum ne-ai crescut pe noi, cei patru copii, si pentru cum iti iubesti toti nepoteii. Pentru toate mamele din tara, un gand sincer de sanatate, implinire, vesti bune! Pentru toate doamnele si domnisoarele, o raza de soare si o floare proaspata din primavera”, a scris, Gabriela Firea, pe Facebook.

„Doamnelor şi domnişoarelor, 8 Martie să vă dăruiască soare în viaţă şi zâmbete pe chip. La mulţi ani!”, este mesajul postat de Traian Băsescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-08Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

De ce nu ne aud politicienii? Navigând întâmplător pe internet, atenţia mi-a fost captată de o ştire inedită, originară din oraşul Cesena, Italia. Acolo, 1.000 de persoane au interpretat simultan melodia “Learn to Fly” a grupului Foo Fighters, pentru a cere membrilor formației să concerteze în aşezarea urbană care are 100.000 de locuitori
02 Aug 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray