2019-08-20 04:02

Mesajul Guvernului Grindeanu după RETRAGEREA DEMISIILOR miniștrilor

 |  15:09
Mesajul Guvernului Grindeanu după RETRAGEREA DEMISIILOR miniștrilor

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Alina Petrescu a anunțat joi că 20 de miniştri din cei 27 de membri ai Guvernului au depus cereri de retragere a demisiei. Aceste cereri sunt „irevocabile, nu au obiect”, a subliniat Alina Petrescu.

„Au fost depuse 20 de cereri de retragere a demisiei din partea miniștrilor Guvernului Grindeanu. În total vorbim de 27 de membri ai Cabinetului, inclusiv secretarul general al Guvernului. Aceste 20 de cereri sunt lipsite de obiect. Oricine citeșe legea nr 90 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor și ajunge la art 6 înțelege acest lucru. Art. 6.: Demisia din functia de membru al Guvernului se anunta public, se prezinta in scris primului-ministru si devine irevocabila din momentul in care s-a lua act de depunerea ei, dar nu mai tarziu de 15 zile de la data depunerii. (...) În toate cele 20 de documente-tip, cu text identic, este trecut şi numărul de înregistrare a demisiei de la cabinetul primului-ministru. Când cabinetul şi Secretariatul General al Guvernului dau un număr de înregistrare a acestor documente, întreb retoric, s-a luat act de aceste demisii?”, a declarat Alina Petrescu.

Alina Petrescu a declarat că nu se pune problema dacă miniştrii se mai pot întoarce la muncă sau nu deoarece ei şi-au exercitat atribuţiile şi în aceste zile.

„În toate aceste zile miniştrii demisionari au venit la muncă. Au fost câţiva care şi-au delegat dreptul de semnătură către un secretar de stat sau către secretarul general din minister, dar în majoritatea lor covârşitoare au venit la muncă”, a afirmat Alina Petrescu.

Cele 20 de demisii la care a făcut referire aparțin următorilor miniștri Marius Dunca, Teodor Meleşcanu, Alexandru Petrescu, Mircea Dobre, Sevil Shhaideh, Ana Birchall, Petre Daea, Rovana Plumb, Florian Bodog, Toma Petcu, Andreea Păstârnac, Mihai Tudose, Adriana Petcu, Pavel Năstase, Răzvan Cuc, Gabriel Leş, Tudorel Toader, Viorel Ilie, Grațiela Gavrilescu, Viorel Ştefan.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-22Parerea ta...

NELU STIUCA
23 Iun 2017

CAZUL EXCLUDERII LUI GRINDEANU SEAMANA FOARTE MULT CU CEEA CE SE PETRECEA IN FOSTUL P.C.R. Sedinta de excludere a tovarasului Bula din Partid. Ia cuvantul tovarasul Prim-secretar si spune: – Tovarasul Bula este un lenes, nu munceste, este recalcitrant, se cearta cu toti colegii, isi terorizeaza familia, isi terorizeaza vecinii, bea, fura, deci propun excludrea din Partid a tovarasului Bula. – Tovarasul Bula, daca aveti ceva de spus luati va rog cuvantul. Se ridica tovarasul Bula si spune: – Tovarase Prim-secretar cititi va rog Caracterizarea mea la primirea in Partid. Sigur, i se indeplineste dorinta. Dupa terminarea Caracterizarii spune Bula: – Ei, vedeti tovarasi ce a facut Partidul din mine?” Cam asa stau lucruriule si acum, la PCR, rebotezat PSD-ul ca organizatie infractionala de crima organizata. Altfel era tovarasul Grindeanu cand a fost numit Prim-ministru, si cu totul altul este acum. Vedeti stimati tovarsi ce a facut PSD-ul din el? “IN LUMEA ASTA PROST FACUTA KKTII CONDUC IN LOC SA PUTA , IAR CONDUCATORII ADEVARATI NU POT CONDUCE DE KKTI!”
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray