2019-10-19 15:20

Mesajul lui DĂNCILĂ, la 29 de ani de la REVOLUȚIA din DECEMBRIE ’89: „Îmi exprim respectul în faţa jertfei…”

 |  10:08
Mesajul lui DĂNCILĂ, la 29 de ani de la REVOLUȚIA din DECEMBRIE ’89: „Îmi exprim respectul în faţa jertfei…”

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, sâmbătă, cu ocazia Zilei Victoriei Revoluţiei Române şi a Libertăţii, că gândul ei se îndreaptă spre martirii Revoluţiei şi spre familiile acestora, cât şi spre toţi cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României.

"În urmă cu 29 de ani, poporul român a scris una dintre cele mai impresionante pagini de istorie a României secolului XX, prin propria voinţă şi în deplină unitate de 'cuget şi simţiri' – Revoluția din Decembrie 1989. Astăzi, gândul meu se îndreaptă spre martirii Revoluţiei şi spre familiile acestora, cât şi spre toţi cei care au făcut posibilă schimbarea parcursului României. În numele Guvernului, îmi exprim respectul în faţa jertfei şi aprecierea faţă de curajul celor care au înfruntat regimul represiv. Această zi invită la reflecţie atât generaţiile mature, care au fost martore ale Revoluţiei, cât şi pe cele tinere, care n-au prins acele zile şi cărora le doresc să nu aibă niciodată parte de o asemenea experienţă, ci să trăiască în deplină pace", a precizat Viorica Dăncilă, într-un comunicat de presă. Ea a mai arătat că, "maturi şi tineri, avem datoria să apărăm valorile pentru care eroii Revoluţiei au luptat şi să înţelegem că împreună putem să construim un viitor mai bun pentru generaţiile ce vor urma". Totodată, premierul a a afirmat că are convingerea că vom şti să fim respectuoşi cu trecutul şi înţelepţi cu prezentul şi cu viitorul, astfel încât România să devină pentru totdeauna "o ţară a binelui, frumosului şi adevărului". "Omagiul meu martirilor Revoluţiei Române din Decembrie 1989!", a mai spus prim-ministrul, potrivit comunicatului de presă. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-12-22Parerea ta...

PROASTA SATULUI!
22 Dec 2018

Tu, alături de haita interlopă de politicieni, N-AVEȚI VOIE, DIN DECENȚĂ MINIMĂ SĂ TRANSMITEȚI N I M I C DE ZIUA MARTIRILOR NOȘTRI! AI/AȚI PRICEPUT? VITĂ!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Gașca mea de la...1 Decembrie! 1 Decembrie 2018. Sărbătoarea Marii Uniri de la 1918. Ora 10.00 - defilarea de la Arcul de Triumf. Președintele României, Klaus Werner Iohannis, alături de președintele Senatului și cel al Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea, dar și de premierul Viorica Dăncilă și Patriarhul Daniel
03 Dec 2018 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray