2020-06-05 10:28

Mesajul lui Dragnea către PSD-iști despre situația lui Victor Ponta

 |  12:56
Mesajul lui Dragnea către PSD-iști despre situația lui Victor Ponta

Miercuri, la sediul PSD are loc şedinţa Biroului Permanent Naţional al social-democraţilor. Preşedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situaţia lui Victor Ponta, urmărit penal de DNA într-un nou dosar.

"Vreau să vă rog să vă păstrați echilibrul. Să înțelegeţi că se trage în noi din toate părţile,  și din interior și din exterior. Vreau să rămâneți uniți, aşa cum am făcut-o de fiecare dată, pentru că am mai trecut prin astfel de situaţii, și echilibrați și vom trece și peste asta, vom trece chiar foarte bine", a afirmat Dragnea, conform Stiripesurse.ro.

Lista candidaților pentru alegerile parlamentare trebuie să fie finalizată până la începutul lunii octombrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-09-07Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
07 Sep 2016

"SE TRAGE">>>>>>ADICA PROCURORII AU DESCOPERIT SCAMATORIILE DIN BRAZILIA>>>>>>SI LA DRAGNEA PROBLEMA E CA URMATOAREA CONDAMNARE E CU EXECUTARE>>>>PTR CA E DEJA REDICIVIST CONDAMNAT ANTERIOR>>>>>>>>>>>>>CINE E DEVINA NENE CA TE-AI LUAT DUPA MAZARE SI ATI FACUT GOLANELI PRIN BRAZILIA>>>>>CAT DESPRE TONTA...EU CAM PRICEP CUM E SITUATIA>>>>L-AU BAGAT IN FATA ALTII CA AGENT S-I-E SI ACUM MAI STIE DRACU CINE O SA RASPUNDA PENTRU PAGUBELE DE SUTE DE MILIOANE..SI MILIARDE DE EURO>>ROMANIA LUI PAPURA VODA SAT FARA CAINI
SCARFACE
07 Sep 2016

Se trage in voi ????? Dupa ce ați furat de -ați rupt, acum va plangeti. La studii #### cu voi !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine