2020-08-04 15:18

Mesajul lui Klaus Iohannis după moartea Reginei Ana

 |  17:04
Mesajul lui Klaus Iohannis după moartea Reginei Ana

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a primit cu profundă durere și tristețe vestea morţii Majestății Sale Regina Ana a României, transmite Administrația Prezidențială într-un comunicat.

„Majestatea Sa Regina Ana a României va rămâne pentru totdeauna în memoria şi în sufletele noastre drept unul dintre cele mai importante simboluri de înțelepciune, demnitate şi un reper deosebit de conduită morală.

De-a lungul onorabilei sale vieți, Ana a României a fost expresia celor mai distinse valori de decenţă, devotament şi dragoste faţă de Țara al cărei nume l-a purtat. Regina Ana a fost alături de Majestatea Sa Regele pe toată perioada amarului exil și a militat alături de Mihai I pentru propășirea României. Turneele și misiunile diplomatice pentru aderarea României la NATO și la Uniunea Europeană stau mărturie în acest sens.

Doresc să transmit, în aceste clipe dificile, compasiunea şi solidaritatea mea Majestății Sale Regelui Mihai și întregii Familii Regale”, se precizează în comunicatul Administrației Prezidențiale.

Totodată, Președintele României, domnul Klaus Iohannis, i-a transmis astăzi Majestății Sale Regelui Mihai o scrisoare de condoleanțe.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz