2020-01-25 13:55

Mesajul lui Klaus Iohannis în prag de Sărbători

 |  17:35
Mesajul lui Klaus Iohannis în prag de Sărbători

Președintele României, Klaus Iohannis, a publicat pe contul său de Facebook un mesaj special adresat tuturor românilor, cu ocazia sărbătorii Crăciunului.

„Dragi români, sărbătoarea creştinătăţii, Nașterea Domnului, să ne apropie mai mult unii de ceilalți. Crăciunul să vă aducă bucurie și liniște în suflet și în familie. Gândul nostru să se îndrepte și către cei singuri, descumpăniți, fără cămin, chiar și fără speranță. O faptă bună și un dram de atenție din partea noastră aduc alinare acestor oameni. În pofida greutăților și provocărilor din ultimul an, sunt convins că putem găsi motive de optimism și puterea de a ne uni eforturile pentru a construi o societate mai bună. Vă urez Crăciun fericit, oriunde v-ați afla!”, a transmis Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-25

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

CASUNEANU
24 Dec 2016

Da ,ar fi un Crăciun fericit daca am scăpa de tine .... Crăciun călduros ....Sper să nu îți fie frig in iad
CASUNEANU
25 Dec 2016

Crăciunul să îți aducă tot binele pe care l-ai provocat țării și oamenilor săi,prin atitudinea ta de vasal și sluga fata de cei ce te-au pus președinte Am senzația că ai început să crezi că ai fost ales.....Te înșeli amarnic ....In sfârșit ai reușit să ajungi să devii parazitul nr 1 al țării...
CROCODIL
25 Dec 2016

Răvășitoare printre sppisti ???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine