2020-06-05 23:12

Mesajul lui Liviu Dragnea pentru PNL în ziua moţiunii de cenzură

 |  10:42
Mesajul lui Liviu Dragnea pentru PNL în ziua moţiunii de cenzură

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marți, că liberalii sunt cei care trebuie să își adune voturile la moțiunea de cenzură, fără să aștepte sprijin de la social-democraţi. Dragnea a ţinut să precizeze că parlamentarii PSD vor fi în sala la dezbaterea moţiunii, dar nu vor vota.

"Suntem prezenți, dar nu votăm. (...) Cei care au pornit acest demers de a depune moțiunea de cenzură trebuie să-și aducă voturi. Dacă așteaptă la noi ar însemna că ar trebui să ne ceară să aducem oameni și la mitingul de afară, unde nu e nimeni. Sincer, dacă un partid pornește o acțiune trebuie să se bazeze pe oameni și în Parlament, și afară să ducă la capăt acțiunea. Nu cred că așteaptă la noi să ne aducem parlamentari să voteze moțiunea și oameni afară de la PSD ca să aibă și ei cât de cât un miting. (...) E vorba de susținerea Guvernului nostru de către fiecare parlamentar PSD", a afirmat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului, după ședința grupurilor reunite ale coaliției, transmite Agerpres.

Parlamentul dezbate și votează marți moțiunea de cenzură iniţiată de PNL şi care are titlul: "Alege între România și Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-29

In legatura cu acest articol...

Liviu Dragnea: Ion Iliescu nu are prieteni atunci când e vorba de PSD

UPDATE. Victor Ponta rămâne premier. Moţiunea de cenzură, RESPINSĂ
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine