2020-08-07 01:18

Mesajul lui Mircea DIACONU după ce şi-a depus CANDIDATURA pentru alegerile prezidenţiale

 |  16:39
Mesajul lui Mircea DIACONU după ce şi-a depus CANDIDATURA pentru alegerile prezidenţiale

Candidatul independent Mircea Diaconu, susţinut de ALDE şi PRO România, şi-a depus, sâmbătă, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

„Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi”, a afirmat Diaconu la sediul BEC, citat de News.ro.

El a explicat este susţinut de ALDE şi Pro România prin alianţa electorală „Un om”. De altfel, el a fost însoţit la BEC la Norica Nicolai şi Sorin Cîmpeanu.

„Până acum, preşedinţii au fost eminamente politici şi partizani, frânând o bună guvernare şi administrare a ţării”, a susţinut Diaconu.

Potrivit Hotărârii de Guvern care stabileşte calendarul alegerilor prezidenţiale din această toamnă, candidaturile pot fi depuse până cel mai târziu în 22 septembrie la ora 24.00.

În 12 octombrie va începe campania electorală, iar în 10 noiembrie este programat primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale.

Cel de-al doilea tur de scrutin, în care vor intra primii doi candidaţi clasaţi, va avea loc în 24 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-21Parerea ta...

MIHAI M.
22 Sep 2019

Ce mascărici !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz