2019-10-14 06:26

Mesajul lui Traian Băsescu pentru noul an: ”Degeaba cresc salariile și pensiile, dacă nu avem autostrăzi”

 |  19:16
Mesajul lui Traian Băsescu pentru noul an: ”Degeaba cresc salariile și pensiile, dacă nu avem autostrăzi”

Traian Băsescu a transmis, miercuri, un mesaj pe pagina de Facebook, către români, în care arată că ”degeaba le cresc salariile, pensiile şi ajutoarele sociale, dacă nu au autostrăzi, căi ferate, porturi şi aeroporturi moderne” și precizează că prea puţini politicieni îşi asumă acţiunea corectă şi îi amăgesc pe cetăţeni cu creşterea economică. „La mulţi ani, România! Îţi doresc ca românii să te facă din nou Mare”, spune Băsescu în mesaj.

”Prea puţini politicieni îşi asumă acţiunea corectă, în schimb, îi amăgesc pe români că orice creştere economică trebuie să se vadă în buzunar, abordare menită a le aduce voturi cumpărate cu bani publici, dar niciodată prosperitate pentru cetăţeni; Prea puţini români înţeleg că marea prioritate a ţării este să aibă aliaţi siguri şi, prin aceasta, securitatea garantată, plecând de la învăţămintele istoriei noastre recente;Prea puţini români înţeleg că reîntregirea ţării este cheia reafirmării naţiunii române;Prea puţini români înţeleg că, fără o justiţie independentă de factorul politic, corectă, raţională, lipsită de aroganţă şi de abuzuri, drepturile fundamentale ale fiecărui român nu pot fi garantate;Prea puţini români înţeleg că, fără educaţie şi sănătate, nu avem viitor ca naţiune;Prea puţini români înţeleg că, fără o presă liberă, un popor întreg este manipulat în interesul şefilor unor instituţii ale statului sau al unor grupuri de interese economice şi politice nelegitime;Oare când vor înțelege românii că degeaba le cresc salariile, pensiile și ajutoarele sociale (vezi oferta de 100 lei din dec.1989), dacă nu au autostrăzi, căi ferate, porturi şi aeroporturi moderne şi dacă sistemele publice nu sunt capabile să le garanteze securitatea, educația, sănătatea, dreptatea și corecta informare?Prea puţini înţeleg că prosperitatea poate veni abia după ce Ţara le va avea pe toate acestea.La mulţi ani, România! Îţi doresc ca românii să te facă din nou Mare.”, a fost mesajul transmis de fostul președinte pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-27Parerea ta...

RACU GHEORGHE
27 Dec 2017

Mare ti e gradina ta Doamne! Ia uite cine da sfaturi ,cine face analize!Nu mai ai simt nici rusine dihanie impostoare Tu cati km de drum ai facut ?
ANONIM
27 Dec 2017

AI SPUS CA NU AVEM NEVOIE DE AUTOSTRAZI. AI UITAT..NOI NU AM UITAT CE SPUNEAI SI MAI MULT CE FACEAI...UN TATAR CA TINE NU A IUBIT SI NU VA IUBI ROMANIA...CAT RAU AI FACUT ACESTEI TARI NU SE VA UITA NICIODATA...MERGEAI IN SCOLI SI SPUNEAI CA TU NU AI INVATAT SI AI AJUNS PRESEDINTE...CE SA RETINA COPII ASTIA CA E BINE SA NU INVETE...PACAT MARE PACAT DE SANGELE VARSAT ...
ANONIM
28 Dec 2017

DISPARI JIGODIE....UMANA
ANONIM
28 Dec 2017

Managementul public neperformant, “exercitat pe bijbite” sau "in interes personal ori de grup" trebuie inlocuit cu cel eficient si progresist. Este vremea când trebuie să ieşim urgent pe cale pasnica din această rutină politica, securistica, santajista, mocirloasa si paguboasa pentru destinul Romaniei. Consideram ca a venit timpul să punem capăt atat monopolurilor politice care functioneaza ca niste grupari infractionale de crima oragnizata de 28 de ani în stil bolosevic mimand democratia cat si “dictaturii pluraliste” care stimuleaza instalarea anarhiei .
ANONIM
28 Dec 2017

? "Magistrala Albastră" ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray