2019-10-17 13:24

Mesajul premierului Tudose, de Ziua Națională: 1 DECEMBRIE le-a adus românilor DEMNITATE

 |  10:29
Mesajul premierului Tudose, de Ziua Națională: 1 DECEMBRIE le-a adus românilor DEMNITATE

Premierul Mihai Tudose le urează românilor "La mulţi ani" de 1 Decembrie, el spunând că misiunea guvernanţilor este să contribuie în mod concret la dezvoltarea României, să asigure servicii publice mai bune şi prosperitate fiecărui român. Tudose precizează că 1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional.

„Sărbătorim astăzi Ziua Naţională, ziua Marii Uniri de la 1918, cu încrederea şi speranța confirmării unei noi pagini de istorie pentru România, pentru români.

1 Decembrie 1918 a făcut ca România să devină unită și respectată, iar istoria a demonstrat că acest moment a deschis drumul către o perioadă de modernizare a ţării. Misiunea noastră este să contribuim în mod concret la dezvoltarea României și să asigurăm servicii publice mai bune - asistență medicală de calitate, un sistem de educație performant, infrastructură adaptată nevoilor prezentului - și prosperitate fiecărui român.

1 Decembrie le-a adus românilor demnitate şi îndeplinirea idealului naţional. Centenarul Marii Uniri este angajamentul nostru pentru redefinirea valorilor naționale.

Centenarul Marii Uniri va fi nu doar un moment de marcare a istoriei, ci și un punct de reper pentru repunerea la locul cuvenit a identității naționale.

La mulţi ani, România! La mulţi ani românilor din țară și de pretutindeni! La mulți ani tuturor celor care trăiesc în România!”, scrie Mihai Tudose, pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray