2020-08-12 16:20

Mesajul premierului Viorica Dăncilă pentru pensionari

 |  12:41
Mesajul premierului Viorica Dăncilă pentru pensionari

Premierul Viorica Dăncilă i-a asigurat duminică, la Conferinţa Organizaţiei Pensionarilor din partid, care are loc la Centrul Expoziţional Mamaia, pe pensionarii din PSD şi nu numai, că Guvernul îi va sprijini întotdeauna şi că nu se va pune problema vreodată a lipsei banilor pentru pensii.

"Nu este o zi naţională, nu e doar prima zi de toamnă. Aş spune că e ziua demnităţii pe care dumneavoastră o meritaţi. (...) Cei care nu-şi tratează cu respect părinţii şi bunicii, nu au respect pentru nimic. Astăzi creşte pensia minimă. Vreau să continuăm aceste lucruri şi le vom continua. Şi, pentru că m-a întrebat cineva dacă sunt bani, cu siguranţă da. Niciodată nu vom face un pas fără să ne asigurăm că există bani pentru pensii, pentru salarii. De aceea fac un apel către cei care vin în spaţiul public şi spun 'nu sunt bani pentru pensii şi salarii'. Nu pot să-i înţeleg. Sunt pensionari care în ţara aceasta trăiesc de la pensie la pensie. Cât de cinic să fii să spui: 'Nu mai sunt bani'? Şi că un pensionar nu-şi mai ia pensia? Sunt oameni care au învăţat să conjuge doar verbul a tăia", a declarat preşedintele PSD.

"Am venit foarte bucuroasă să vă întâlnesc astăzi, cu multă deschidere şi cu multă emoţie. De fiecare dată am emoţii când mă întâlnesc cu pensionarii din România. De fiecare dată am văzut susţinerea pensionarilor, încrederea pe care ne-au acordat-o. (...) De fiecare dată au simţit dacă vine un pericol sau dacă se merge în direcţia cea bună. Din păcate, au fost puţini cei care i-au ascultat. Trebuie să învăţăm în această ţară să ascultăm pensionarii. (...) Când vrei să iei cele mai bune decizii, te consulţi cu cei care au experienţă, înţelepciune, cu cei care au depăşit multe obstacole în viaţă", a spus premierul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-01Parerea ta...

IN FAPT
01 Sep 2019

Acest discurs arata goana dupa voturi. Degeaba aceasta marire, egala cu zero, cand s-a devalorizat leul si s-a dublat inflatia. Lipsa de reforme structurale arata cat ne imprumutam cu valuta in contul generatiilor viitoare.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz