2020-07-03 15:00

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Paştelui catolic

 |  09:37
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Paştelui catolic

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, cu ocazia Paştelui, un mesaj de solidaritate cu ''victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care «pâinea cea de toate zilele» este departe de a fi o metaforă''. Şeful statului a mai afirmat că le doreşte tuturor ca Învierea Domnului să îi găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi.

''Doresc să adresez gândurile mele cele mai calde creştinilor romano-catolici şi protestanţi care sărbătoresc astăzi Paştele. În aceste zile în care celebrăm darul luminii şi al vieţii, este potrivit să fim împreună cu toţi cei care au nevoie de solidaritatea noastră. Să fim alături de victimele violenţei şi intoleranţei ori de cei pentru care «pâinea cea de toate zilele» este departe de a fi o metaforă. Vă doresc tuturor ca Învierea Domnului să vă găsească în pace, sănătoşi şi fericiţi, alături de familie şi cei dragi! Cristos a Înviat!'' a scris preşedintele Klaus Iohannis, pe pagina de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-27Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
27 Mar 2016

FROHE OSTERN NEAMTULE....TINE-O TOT ASA,FA CURATENIE DE PASTE,ARUNCA GUNOAIELE LA TOMBERON...NOI AVEM PASTELE LA 1MAI...CICA ISUS AVEA O CLONA CARE A FOST RASTIGNITA O LUNA MAI TARZIU LA MOSCOVA PENTRU CA ORTODOCSII NU CREDEAU MINUNEA..VERSIUNEA DE BIBLIE BETA-MICROSOFT WINDOWS 7...FACUTA DE BILL GATES PENTRU PUTIN...FILMATA CU CAMERE SONY DE SFANTUL PETRE
HMM...
27 Mar 2016

de data asta n-ai nimerit-o, Dundee....comentariul tău este neadecvat și mi-arată că te-ncrezi în Mamutul de la Cotroceni, că nu știi DE CE alții au Paștele mai devreme sau mai târziu, inclusiv Moscova...bleah!
HIHIHI...
27 Mar 2016

Să-nțeleg că tu ești DIAVOLUL (sau avocatul lui) care se-ascunde--n detalii care SCAPĂ popilor, ”toți” pedofili și ”șpăgari”! Mișto! De obicei îmi plac comentariile tale, la unele râd de nu mai pot...dar la faza asta ești AFON ...poate dumnezeul tău e-n Congo, mai știi? Iar găsirea Lui nu ține DOAR de apanajul preoților, ci de REVELAȚIE și de Taine (cele șapte) propovăduite și transmite din generație în generatție de la Apostoli încoace preoților, prin Harul care s-a coborât la Cincizecime...știi ce-i aia? Nu cred! P.S. Că tâlharii de parlamentari sau nebunii sinucigași se dau cu mir crezându-se scăpați, iar masonii cred (până la gr.33) că se-nchină lui Dumnezeu, dar de fapt Arhitectului Universal care-i Bahomet, e altceva! Nu trebuie confundat SCOPUL (fiecăruia) cu MIJLOACELE (de a ajunge la el), nici Adevărul de Credință cu ghiveciul de credințe care dau mai mulți ”dumnezei” ori date de celebrare diferite!
DUNDEEE....
27 Mar 2016

Sper să nu te fi supărat, ești băiat deștept și cu mult umor!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz