2020-08-13 00:58

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Imnului Național

 |  10:57
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis cu ocazia Zilei Imnului Național

Președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Național, în care precizează că acesta reprezintă unul dintre reperele fundamentale ale identității noastre.

„Imnul național, pe care îl sărbătorim în fiecare an pe 29 iulie, reprezintă unul dintre reperele fundamentale ale identității noastre. 'Deșteaptă-te, române!' s-a transformat, de-a lungul istoriei, într-un adevărat simbol al principiilor care au stat la baza constituirii statului român modern: libertate, respectarea drepturilor umane fundamentale, unitate și demnitate națională. Astăzi, toate aceste idealuri sunt mai actuale decât oricând", a afirmat preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a mai spus că importanța drepturilor și libertăților câștigate se înțelege mai bine.

"Misiunea noastră este de a păstra și transmite generațiilor următoare aceste valori și tradiția unei democrații consolidate. Imnul național este un liant al tuturor românilor, din interiorul și din afara granițelor. Vă îndemn să rămânem uniți și solidari în spiritul dragostei față de țară și al aspirațiilor noastre de națiune puternică și respectată în Europa și în lume. La mulți ani, popor român! La mulți ani, România!", a preiczat Klaus Iohannis. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-29Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
29 Iul 2016

POATE E VREMEA SA NE GASIM UN CANTEC MAI EFICIENT...CA DE CAND TOT CANTA ASTIA NU S-A MAI DESTEPTAT NIMENI..PE UNDE TE UITI TE IMPIEDICI DE PROSTI SI PAPITOI CU DOCTORATE CARE CONDUC ALTI PROSTI CARE-I CURATA DE SCAME PE SPATE>>>>>>>>>>>STATUL ROMAN ESTE FALIMENTAR,INEFICIENT,CORUPT...CONSTRUIT PE NEPOTISME,SPAGA,MINCIUNA SI FALSI PILONI DE SPRIJIN>>>>>>>ADICA A FOST CONSTRUIT DE LA BUN INCEPUT CA SA FIE O CATASTROFA,DE NISTE LICHELE SI TRADATORI...CEI DIN 1989...SA-SI POATA ACOPERI FURTURILE PRIN "INCOMPETENTA STATULUI">>>>INTREBAREA LA CARE TREBUIE SA DATI RASPUNS DLE JOHANNIS ESTE>>>>>CE MAI E DE FACUT?...(NE MAI REDRESAM SAU NE IA DRACU PTR CA ASA CUM ESTE NU PUTEM CONTINUA)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz