2020-07-08 18:43

Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor

 |  14:10
Mesajul preşedintelui Klaus Iohannis de Ziua Veteranilor

Președintele Klaus Iohannis a transmis miercuri un mesaj de Ziua Veteranilor, în care afirmă că "valorile apărate vor fi respectate”. Şeful statului a ţinut să precizeze că memoria eroilor va fi cinstită așa cum se cuvine.

"Ziua Veteranilor reprezintă un semn al recunoașterii meritelor și sacrificiilor miilor de militari sau civili români care au luat parte la misiuni și operații în afara granițelor statului. Ei sunt cei care au participat la acțiuni cu grad ridicat de pericol, au fost răniți sau, unii dintre ei, și-au pierdut chiar viața apărând valori și principii naționale și universale", a precizat preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unui comunicat al Administrației Prezidențiale.

Şeful statului a mai afirmat că veteranii și-au îndeplinit necondiționat datoria.

"Devotamentul de care ați dat dovadă și valorile pentru care ați luptat nu vor fi niciodată uitate. Ați învățat de la înaintași, veteranii de război, ce înseamnă iubirea de țară și, ca demni urmași, acționați cu determinare și curaj în teatrele de operații sau oriunde este nevoie, cu datoria sacră de a lupta pentru promovarea și apărarea intereselor de securitate ale țării. Aduc un cald omagiu familiilor eroilor noștri care și-au pierdut viața și le asigur de toată compasiunea și sprijinul nostru. Vă garantez că valorile apărate vor fi respectate, iar memoria eroilor va fi cinstită așa cum se cuvine", a susţinut preşedintele Klaus Iohannis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-11Parerea ta...

NELU STIUCA
12 Noi 2015

Romania POATE fi SALVATA de la PRABUSIREA TOTALA si va DEVENI competitiva numai daca isi va dezvolta continuu INTELIGENTA colectiva si va dispune pentru valorificarea acesteia de un MANAGEMENT PUBLIC AUTOHTON performant exercitat de catre oameni doxati si de CARACTER, in conditii de maxima MORALITATE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz