2019-10-15 20:25

Mesajul lui Boc către primarii PDL: Mogulii mint poporul cu televizorul

 |  17:17

Emil Boc le-a cerutprimarilor de comune adunaţi în Poiana Braşov să le transmită oamenilor căteleviziunile nu arată adevărata situaţie a României. În opinia premierului,televiziunile şi opoziţia ascund faptul că pensiile nu scad şi că situaţiaeconomică este în creştere. Premierul a acuzat posturile Antena 3 şi Realitateacă nu transmit mesajele optimiste şi că arată România ca fiind singura ţarăcare încă nu-şi revine din criză. Astfel, Emil Boc apelează la primari sătransmită în teritoriu veştile bune de la Palatul Victoria. ”Dvs.ne puteţi ajuta extrem de mult să le explicăm oamenilor de la sate că prin noualege a pensiilor, adoptată de Parlament, nu scad pensiile (...). Este importantca dvs. să duceţi acest mesaj mai departe, pentru că dvs. sunteţi cei maiapropiaţi de comunităţile locale, de cei care v-au ales. Dvs. puteţi să letransmiteţi oamenilor ceea ce nu pot vedea şi auzi de la cele două televiziuniale mogulilor: anume, că pensiile, prin noua lege, nu scad şi, pe de altăparte, că sunt semne bune în economie care ne arată că suntem pe drumul cel bun- a crescut producţia industrială, au crescut exporturile, a crescutproductivitatea muncii, au crescut comenzile în industrie, şomajul este cu multsub media europeană. Sunt câteva semne bune! Nu multe, dar sunt câteva”, le-aspus premierul celor reuniţi la Poiana Braşov.

Cu toate căpremierul îşi roagă primarii să anunţe pensii îngheţate şi o situaţie economicăîn creştere, tot la Poiana Braşov acesta descrie criza economică a ţării cafiind cea mai gravă din ultimii 60 de ani.

Deja rutinăîn discursul său, premierul a acuzat Opoziţia, calificând măsurile sugerate deaceştia ca fiind inaplicabile şi populiste. ”A face astăzi un pas înapoiînseamnă să compromitem practic şansa României de a merge spre bine. A adoptaastăzi măsuri populiste, de genul celor propuse de Ponta sau Antonescu,înseamnă exact ca şi când la un bolnav care suferă de o boală i-ai prescrieacele medicamente care i-ar agrava boala în loc să o vindece”, a conchis EmilBoc. Acesta a afirmat că nu PDL a adus şi adâncitcriza economică, dar, cu siguranţă, va fi partidul care va scoate ţara dincriză. ”Trăim vremuri grele. Suntem în cea mai gravă situaţie economică dinultimii 60 de ani. PDL nu a adus criza economică în România. PDL nu estevinovat de faptul că în 2008, prin deciziile iresponsabile ale guvernuluiTăriceanu, s-au agravat condiţiile în care a evoluat criza în 2009 şi în 2010”,le-a spus Boc primarilor de comune.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638945-08-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray