2019-10-23 19:20

Miercuri, ziua judecății pentru CHIRICA în PSD. Ce sancțiune „înţeleaptă, dar fermă” îi pregătește DRAGNEA

 |  19:56
Miercuri, ziua judecății pentru CHIRICA în PSD. Ce sancțiune „înţeleaptă, dar fermă” îi pregătește DRAGNEA

Comitetul Executiv Naţional al PSD se va reuni, miercuri, la Bucureşti, pentru a lua în discuţie numirile noilor miniştri de la Justiţie şi Mediu de afaceri, precum şi sancţionarea preşedintelui interimar al PSD Iaşi, Mihai Chirica, pentru criticile publice aduse conducerii partidului, informează Mediafax.

Chirica s-a impus ca „vârf de lance” al atacurilor publice la adresa lui Liviu Dragnea.

Liderul PSD a reacţionat de o manieră insidioasă, el punând la cale o strategie în interiorul partidului prin care şi-a adjudecat sprijinul făţiş al filialelor judeţene.

Astfel, în ultima perioadă, un număr substanţial de filiale au convocat CEx judeţene, unde au adoptat trei rezoluţii, pe care le-au comunicat public: o rezoluţie de sprijin politic a lui Liviu Dragnea în funcţia de preşedinte al PSD, o rezoluţie de susţinere a Guvernului PSD-ALDE condus de Sorin Grindeanu, şi o rezoluţie prin care cer CExN excluderea din partid a lui Mihai Chirica.

Dragnea a declarat, ulterior, că el nu vrea să pună problema excluderii din partid a vicepreşedintelui Mihai Chirica în cadrul şedinţei CExN, dar a vorbit explicit atât despre sprijinul pe care îl are în judeţe, inclusiv în filiala PSD Iaşi, unde aproximat 60 de primari s-au disociat de Chirica, cât şi despre „infiltraţi” în partid, care „fac jocurile lui Iohannis” şi care „vor fi păstraţi de sămânţă”.

În ceea ce priveşte excluderea lui Chirica, Dragnea a spus că la CExN se poate adopta şi o sancţiune minimă, dar şi una maximă, decizia în cazul acestuia urmând a fi „înţeleaptă, dar fermă”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray