2020-06-05 10:15

Mihai Chirica, ATAC la Gabriela Firea: Cine seamănă vânt, culege furtună

 |  17:43
Mihai Chirica, ATAC la Gabriela Firea: Cine seamănă vânt, culege furtună

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a spus, marţi, refererindu-se la faptul că Garbriela Firea a fost huiduită pe Arena Naţională, că este firesc să se întâmple asta, întrucât ”cine seamănă vânt, culege furtună”.

Mihai Chirica afirmă că era suficient ca primarul Capitalei doar s-o fi salutat pe Simona Halep, fără să confişte evenimentul, el precizând că bucureştenii au transmis un semnal de alarmă politicienilor.

”Cine seamănă vânt, culege furtună. Asta a făcut PSD sâmbătă cu mitingul lor. Era firesc să se întâmple ceea ce s-a întâmplat pe Arena Naţională. Aprecierile că forţele obscure, statul paralel, statul perpendicular, au făcut lucrul ăsta este, pot să spun, de-a dreptul mizerabil. România de azi e o societate foarte divizată în care cei care ne cred proşti şi-au dat seama că nu suntem proşti. Şi mai mult, că nu suntem nici măcar puţini şi că putem accepta o anumită obedienţă până la un anumit nivel. De data aceasta, cei prezenţi la Arena Naţională au simţit că se doreşte confiscarea muncii personale şi a familiei unei sportive care a sacrificat timpul, banii, sănătatea, şi multe alte lucruri pentru a deveni campioană. Factorul politic, obedient, a vrut să-i umbrească această realizare”, a precizat Mihai Chirica, potrivit News.ro.

Primarul Iaşiului a mai spus că ultimele afirmaţii făcute de Liviu Dragnea şi atacurile liderului PSD inclusiv la adresa unor instituţii internaţionale arată frica unui om care începe să lovească tot ceea ce îi iese în cale.

”Denotă foarte multă frică. Un om care se află în corzi şi care încasează lovituri succesive de la justiţia românească pentru fapte care le-a săvârşit, desigur, începe să lovească şi el cu toată forţa tot ceea ce îi iese în cale. Nu mai contează că e alb sau e negru. Cum să ataci NATO, când NATO este aliat de bază? Cu ce ne apărăm, cu praştia?”, a mai afirmat edilul Iaşiului, Mihai Chirica.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost huiduită copios, luni, în momentul în care a urcat pe scenă alături de Simona Halep şi i-a înmânat acesteia cheia Municipiului Bucureşti.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-12Parerea ta...

CHIRICUTA CEL PROST
12 Iun 2018

Nu Firea a fost huiduita ci Simona Halep ,de niste minti imbacsite dedroguri si uraNici tu cu ideile ti nebune nu vei mai fi alesDealtfel nici nu esti capabil de primar N ai facut absolut nimic pentru orasul IASI dar nimic,prostane stalinist Hai siktir javra!!!
DE CE E PROST?!
12 Iun 2018

Fiind din Moldova, ca și madamma care s-a SPART în București, ARE TOT DREPTUL S-O CIUFULEASCĂ! A deranjat pe majoritatea cățăratul pe scenă MOȚ, ca măgarul între oi, uitând ca o măgăriță ce este, că oile nu pe ea o voiau! Din punctul meu de vedere, a făcut aceeași greșeală ca altă blondă fugită în Madagascar...ce să le faci? BLONDE!
@ANONIM
12 Iun 2018

Da prin vot ba putoare NESIMTITA nu pusa de procurori sau SRI PSD UL A avut 15%cat zici tu dar opozitia cat a avut Stii cat ,putin peste 03 %
ANONIM
13 Iun 2018

Șoldovene! Bă ăsta care spune mesei, calculatorului din fața căruia debitează voma reîngurgitată spunându-i la orice mișcă sau stă... ”dânsa”, vrei să schimbi mentalitatea la toată lumea, după cum vă bese mintea tuturor șoldovenilor – trecuți, actuali sau viitori - din Parlament?! CURVELE DRACULUI!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine