2020-06-05 22:31

Mihai Chirica FACE PRAF PSD: ”A fost un miting al RUȘINII, al deznădejdii şi al lipsei de orizont”

 |  23:18
Mihai Chirica FACE PRAF PSD: ”A fost un miting al RUȘINII, al deznădejdii şi al lipsei de orizont”

Edilul-şef al Iaşului a avut o reacţie „la cald” după ce mitingul organizat de PSD în Piaţa Unirii din oraş s-a încheiat. Mihai Chirica i-a felicitat pe ieşeni pentru modul în care s-au comportat cu liderii PSD şi a numit mitingul organizat de partidul din care a fost exclus ca fiind unul „al ruşinii, al deznădejdii şi al lipsei de orizont”.

„Mult trâmbiţatul miting organizat de PSDragnea s-a transformat, aşa cum era de aşteptat, într-un miting al ruşinii, al deznădejdii şi al lipsei de orizont al celor care au mai rămas în barca ce se scufundă încet, dar sigur. Ieşenii au fost la înălţime şi le mulţumesc pentru faptul că au demonstrat că între democraţie şi abuz, primează democraţia şi bunul simţ dobândit de acasă. Iaşul nu va fi un punct de atracţie pentru PSDragnea, iar ieşenii au fost şi vor rămâne un stindard al democraţiei”, a precizat Mihai Chirica.

Edilul-şef al Iaşului a fost vicepreşedinte al PSD până în 2017, când a avut declaraţii publice contrare partidului pe subiectul OUG 13. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-05-09Parerea ta...

ANONIM
10 Mai 2019

Chirica ,de ce te ai sucit subit contra PSD ului ITI spunem noi ,pentru ca ai fost amenintat de statul mafiot ca vei fi judecat pentru hotiile tale si ti se va lua averea furata de la iesenii pe care ii minti tu cu neobrazare Te ai speriat tare ca vei face puscarie Acum esti o jivina incompetenta cu rezultate indoielnice in privinta iasiului Transportul in Iasi este jalnic de cand a plecat DL NICHITA Ia vezi cum este transportul in comun cu autobuzele tale TRseul 28 si 47 este la pamant
MAFIA PSD
10 Mai 2019

Borfașul national draknea s-a facut iar de kkat in fata românilor si a propriilor slugi printr-un discurs anti-european si pro-HOTIE. ROMANII S-AU LAMURIT CARE-I SUNT LIMITELE ACESTUI GUNOI BOLȘEVIC CARE SPERAM CA PE 20 MAI SA PETREACA PRIMA NOAPTE LA JILAVA SI SA-I ASTEPTAM CARTILE. UN JEG, MINCINOS SPERIAT DE IZOLAREA IN CARE SE AFLA SI BATJOCORITOR LA ADRESA UNOR AMARÂTI ADUSI FORTZAT CU AUTOBUZE INSALUBRE PE 50 LEI DIN BANI PUBLICI SA-I APLAUDE RAGETUL DISPERAT AL NEPUTINTZEI. DISCURS ULTRA-NATIONALIST DE EV MEDIU SI UN '' SPECTACOL'' GROTESC , PRIMITIV CA IN GROTA LUI DIN JUDETUL FARA LIBRARII TELEMORMAN NEANDERTHAL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine