2020-02-19 12:42

Mihai Chirică se BUCURĂ de necazul lui Dragnea: ”Va urma DECLINUL”

 |  18:36
Mihai Chirică se BUCURĂ de necazul lui Dragnea: ”Va urma DECLINUL”

Mihai Chirica, primar al municipiului Iaşi, consideră că demisia lui Nicolae Bănicioiu din Partidul Social Democrat va fi urmată de un val de plecări ale nemulţumiţilor, fapt care va duce la declinul lui Liviu Dragnea.

"Era prognozabilă o astfel de mişcare pentru că de câteva luni încoace, mai ales după eşecul şi al guvernării Tudose, tot mai mulţi colegi, foşti colegi din PSD, îşi pronunţau indignarea, cu teamă, în spaţii rezervate, faţă de posibilitatea părăsirii formaţiunii politice imediat ce domnul Ponta îşi rezolvă problemele de justiţie. Acest lucru s-a întâmplat. Dumnealui are achitare pe acea speţă, iar colegii de partid s-au aliat împreună cu dumnealui în conturarea unei alte formaţiuni politice, care va deveni un centru de putere. În câtva timp va reuşi să balanseze formaţiuni precum ALDE, respectiv PMP şi, sigur că da, va distruge supremaţia lui Dragnea, pentru că Dragnea fără Parlament e ca roata fără spiţă, nu contează", a afirmat Chirica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-05-26Parerea ta...

MAPISPEDRAC-NEA
26 Mai 2018

si puscarie pentru flausat
WESTERPLATZ
27 Mai 2018

ki.ca.rau din targul iesilor bate toba la moldova sa se auda la Craiova … poate linge, in tihna, la popoul gigantic al corciturii pontace - agentul noii "sekoritati" pe pamantul strabun !
ANONIM
27 Mai 2018

Domnule Chirica, vad ca tot rabufnesti contra psd ului si alui Deagnea Lumea stie ,nu e proasta cum crezi dumneata si acolitii .Stie caTudose a fost chemat la Cotroceni in timpul mandatului de prim ministru si sfatuit sa l tradeze pe Dragnea si PSD ul daca nu vrea sa fie dat pe mana DNA lui pentru probleme ce i pot fi inventate Tot asa a patit si Grindeanu si chiar dumneataDumneata ai bube in cap cam mari si nu trebuia inventat nimic,dar cum singura scapare era sa itradezi pe ai tai ai facut o Nu esti decat un delator las si prost dar si jalnic
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine