2019-07-18 14:27

Mihai Chirica se REVOLTĂ din nou: ”PSD trebuie să-l ÎNDEPĂRTEZE pe Dragnea, e NOCIV”

 |  20:24
Mihai Chirica se REVOLTĂ din nou: ”PSD trebuie să-l ÎNDEPĂRTEZE pe Dragnea, e NOCIV”

Primarul Iașiului Mihai Chirica a declarat marți că nu este nevoie ca PSD să organizeze un miting și că partidul trebuie să îl îndepărteze de la conducere pe Liviu Dragnea.

Ar fi nevoie de un miting organizat de PSD împotriva statului paralel? „Răspunsul este evident nu, pentru că nu avem încă o definiţie a statului paralel. Mă consider totuşi un om care a mai citit câteva cărţi de-a lungul carierei mele şi vieţii mele şi n-am găsit încă o definiţie clară a statului paralel, ca să văd motivul pentru care să protestăm. De regulă, orice manifestaţie publică, indiferent dacă este politică sau nu are un scop, în a atrage atenţia asupra unui lucru concret, care poate fi definit şi înţeles de cealaltă parte a populaţiei, care nu participă la acea manifestaţie, dar care ar putea afla că există o problemă undeva. În situaţia de faţă nu văd faţă de ce protestăm sau faţă de ce ar trebui să protestăm, ca să atragem atenţia opiniei publice”, spune Mihai Chirica, suspendat din funcţiile de conducere din PSD pentru RFI.

Mihai Chirica declară că „PSD ar trebui să-l îndepărteze de la conducerea partidului pe Liviu Dragnea, pentru că este nocivă, a reuşit să vicieze şi dogmatic, dar şi administrativ acest partid, nu asistăm decât la ieşiri explozive şi lipsite de conţinut din partea unor foşti lideri ai Partidului România Mare, ştim foarte bine ce vizibilitate naţională şi internaţională avea acest partid prin liderii săi şi să aducă în discuţie o altă conducere care să poată reaşeza stânga din România sau centru-stânga din România exact acolo unde ar trebui să fie ea acum, în contexul european în care ne aflăm”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-12-05Parerea ta...

@ ANONIM
06 Dec 2017

Stiam ca moldovenii sunt oameni isteți.. ..dar chirica contrazice regula....a citit carti ....poate de joc??? Poate...de pacalici ... .nu este vb de miting de protest...ci de SUSTINERE..!!! ai inteles, mai pacalici !!! Ia spune tu ce dosare ai la DNA deschise....ca să ne lamurim
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray