2019-12-05 21:40

Mihai Chirica se REVOLTĂ: ”La înmormântarea lui Dragnea, organizez un foc de ARTIFICII”

 |  20:34
Mihai Chirica se REVOLTĂ: ”La înmormântarea lui Dragnea, organizez un foc de ARTIFICII”

Revoltat că focul de artificii plănuit pentru luni noaptea pentru a marca finalul Sărbătorilor Iașului a fost anulat cu câteva ore înainte, primarul din Iași, Mihai Chirica este de părere că treaba e cusută cu "ață roșie" și spune că va analiza cu mare atenție problema zilele următoare.

"(...) Nu încercăm să forțăm legea, nu este misiune mea ca primar să fiu primul care dă tonul dezordinii. (...) O să verific de ce pe locația pe care se trage de 25 de ani, deodată nu se mai poate. (...) E cusută cu puțină ață roșie toată povestea asta, dar ieșenii se vor bucura de un concert foarte frumos. (...) Chiar dacă trebuie să tragem din Teleorman, o să tragem și de acolo. (...) Vom fi aici și după ce moare Dragnea și toate lichelele. (...) Și ne vom continua misiunea pentru ieșeni și vom face și foc de artificii și ne vom bucura de Sărbătorile Iașului. Iar la înmormântarea oricăruia dintre ei din banii mei voi face un mic foc de artificii autorizat și mă voi ține de cuvânt", susține Mihai Chirica, citat de ZiaruldeIasi.

"Cred că au fost unele dintre cele mai reușite sărbători într-un context foarte interesant: un referendum care n-a trecut, dar cu toate acestea, cea mai mare participare de pelerini. (...) Se pare că ciuma roșie încă mai activează în România. (...) Cred că Piața se mută la Iași și cred că voi fi primul care va 'rezista' aici. Am făcut o promisiune de care mă țin. La dispariția fiecărui lider neo-comunist din România, eu personal, din salariul meu, voi face un mic foc de artificii, cât îmi voi permite și eu și pot să spun că mă voi bucura", mai subliniază Chirica.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ILIE
17 Oct 2018

Chirică se poate lua de mînă cu Chichirău , că amîndoi au cîte o chichirică la scăfîrlică , și vor să dea foc la cîte ceva !!
PESEDISTILLOR
17 Oct 2018

vin si eu sa kkt pe mormintul lui dragnea sa transmiteti locatia online
ANONIM
17 Oct 2018

Chirica asta are chichirele la cap de mult din tinerete Ia vedeti cate nunti a facut si cate femei l au lasat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray