2020-08-15 23:36

Mihai Chirica SURPRINDE din nou: ”Iohannis e cea mai bună opțiune”

 |  21:02
Mihai Chirica SURPRINDE din nou: ”Iohannis e cea mai bună opțiune”

Primarul Iaşului, Mihai Chirica (ex-PSD), a declarat marţi că îl susţine pe Klaus Iohannis în cursa pentru prezidenţiale, motivând că acesta este singurul care nu a evitat oraşul şi nu l-a transformat „într-o trambulină pentru voturi”. Chirica subliniază că Iohannis a tratat Iaşul „cu respect, cu recunoştinţă”.

Mihai Chirica afirmă că actualul preşedinte nu a evitat niciodată Iaşul şi că nu s-a răzbunat pe faptul că aici PSD a avut o majoritate covârşitoare la alegerile locale. Primaul mai subliniază că Iohannis este „cea mai bună opţiune” pentru alegerile prezidenţiale.

„Sunt Mihai Chirica şi îl susţin pe Klaus Iohannis. Este singurul preşedinte al României care a atras atenţia din punct de vedere al cetăţeanului ieşean. Pentru că domnia sa a reuşit de fiecare dată să nu evite Iaşul, să nu-l transforme doar într-o trambulină pentru voturi. Să nu uităm faptul că partidul care l-a lansat, PNL, a luat un număr foarte restrâns de voturi în municipiul Iaşi, eu fiind cel care le-am luat pe cele mai multe. Dar asta nu l-a transformat într-un bumerang care să vină peste noi, ieşenii, şi să ne trateze ca un adversar. Dimpotrivă, ne-a tratat cu respect, cu recunoştinţă, a promulgat Legea privind transformarea Iaşului în capitală istorică a României, am avut onoarea să ne vedem de foarte multe ori la Iaşi, în diverse momente. Din punctul meu de vedere, pentru o Românie stabilă, normală, după cum spune domnia sa în slogan, sau mai bine spus pentru o Românie care vrea să rămână în continuare un partener european viabil şi un partener internaţional recunoscut, cred că este cea mai bună opţiune”, a declarat Mihai Chirica maţi într-o conferinţă de presă, citat de Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-24Parerea ta...

GOIA
25 Sep 2019

O apreciezi cred ca si pe kodrutza ?Dar curand va veni sa te intrebe subalternii sai de sanatateCred ca il iubesti si pe Portokala ,si pe Onea si pe tractoristul tortionar Lazar Bravo tie ..tineo tot asa !!Iubeste i pe toti di sistemul ticalos dar pe ai tai ieseni lasa i in plata Domnului ca nu merita nimic ..nici transport civilizat nici oras modern si european nimic Tine i asa ca la tine la Fundatura comuna Arsura
TARAS BULBA
25 Sep 2019

Ce mafiot scarbos esti bai onanie scarboasa ,bai hot nesimtit ce esti !chir_chirica
MARMADUKE
25 Sep 2019

Javrele se sustin intre ele.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz