2020-08-06 05:02

Mihai Fifor a găsit VINOVAȚII pentru eșecul Rovanei Plumb: OPOZIȚIA

 |  22:52
Mihai Fifor a găsit VINOVAȚII pentru eșecul Rovanei Plumb: OPOZIȚIA

Mihai Fifor, purtătorul de cuvânt al PSD, critică opoziția pentru că s-a opus nominalizării Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european. Aceasta, în condițiile în care Plumb a fost respinsă în Comisia Juridică, din cauza discrepanțelor dintre declarația de avere depusă la București și cea depusă la Comisia Europeană.

„Situația Rovanei Plumb în contextul audierii în comisia juridică din Parlamentul European este acum speculată politic de către toți aceia care au sabotat candidatul țării lor. Este trist să vedem politicienii opoziției sfâșiind candidatul propriei țări, este dăunător modul în care arătăm întregii lumi dezbinare, ură și distrugere din interior”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

„Atât PNL, cât și USR s-au opus constant reprezentantului României și au făcut încă o dată rău imaginii pe care o proiectăm în UE și în lume, alimentând dublul standard cu privire la țara noastră. Deși au susținut de multe ori candidați cu suspiciuni de probleme penale și situații nerezolvate, de această dată au făcut front comun și au militat constant pentru respingerea reprezentantului României la audieri.

Din cei 10 candidați "cu suspiciuni" (dintre care unii chiar au fost dovediți cu probleme), doar Rovana Plumb este cea care trebuie să suporte consecințele”, a continuat Mihai Fifor.

El acuză partidele de opoziție că subminează interesele României și au reușit „să calce în picioare imaginea României în plan extern”.

Comisia Juridică a Parlamentului European a respins la vot candidatura Rovanei Plumb pentru funcția de comisar european la Transporturi. Au fost 15 voturi împotrivă, din 24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz