2019-11-14 16:52

Mihai Fifor, despre proteste: Pe votanţii majorităţii parlamentare PSD-ALDE i-a întrebat cineva ce vor?

 |  17:28
Mihai Fifor, despre proteste: Pe votanţii majorităţii parlamentare PSD-ALDE i-a întrebat cineva ce vor?

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a declarat, marţi, că respectă dreptul la protest al tuturor persoanelor care participă la acţiunile din Piaţa Victoriei, adăugând că democraţia înseamnă alegeri libere şi respectarea voinţei cetăţenilor exprimată prin vot.

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Fifor vorbeşte despre faptul că strada doreşte schimbarea actualului Guvern fără a ţine seama de votanţii PSD - ALDE.

"Am înţeles că în spatele protestatarilor din Piaţa Victoriei, cărora le respect dreptul de a protesta paşnic, ar fi milioane de români nemulţumiţi de activitatea guvernamentală. Alte milioane decât cele multe, care au votat legitim Programul de guvernare PSD-ALDE în decembrie 2016, bănuiesc. Dar, oare, pe aceşti români, votanţi ai majorităţii parlamentare PSD-ALDE, i-a întrebat cineva ce vor? Dacă vor ca votul lor, exprimat democratic, să fie anulat doar pentru că aşa consideră necesar cei prezenţi în Piaţa Victoriei, cărora, repet şi subliniez, le respect dreptul la opinie şi dreptul a protesta paşnic?", a scris ministrul.

El a adăugat că, atât timp cât se cere respectarea statului de drept, toţi românii trebuie să înţeleagă că "democraţie înseamnă alegeri libere, înseamnă vot şi, mai ales, înseamnă respectarea voinţei cetăţenilor exprimată prin vot".

"Pe milioanele de români mulţumiţi de măsurile luate de Guvern în luni de zile de guvernare sub asediu i-a întrebat cineva ceva? Sau aceste milioane de cetăţeni nu contează, dacă nu interpretează pe voci refrenul consacrat (ştim cu toţii care...). Ce ne facem dacă ei nu vor căderea Guvernului?Înţeleg că se cere respectarea statului de drept. Perfect. Prin urmare, şi a democraţiei şi a instituţiilor statului. În acest caz, nu pot decât să reamintesc tuturor că democraţie înseamnă alegeri libere, înseamnă vot şi, mai ales, înseamnă respectarea voinţei cetăţenilor exprimată prin vot. Asta ne spun Constituţia şi celelalte legi ale statului european România", a transmis Mihai Fifor.

Potrivit acestuia, PSD şi ALDE guvernează "conform mandatului încredinţat de Parlamentul României", "pentru punerea în aplicare a Programului de guvernare", aşa cum le-au mandatat milioane de votanţi, "în spiritul respectării tuturor angajamentelor pe care România şi le-a asumat ca ţară membră a Uniunii Europene şi a NATO, ca partener strategic al SUA" şi respectând Constituţia.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-14Parerea ta...

MITOMANUL PSD
14 Aug 2018

In programul de NEGUVERNARE scrie negru pe alb : Incepand cu 1ianuarie 2018 salariile sub 2000 lei vor fi NEIMPOZABILE. ANALFABETILOR CARE ATI VOTAT PSD ATI VAZUT IMPLEMENTATA ACEASTA PROMISIUNE A PUSCARIASULUI draknea si a acolitilor sai ? Deci va mintit si pe voi gunoaielor psd. TVA redus de la 19% la 18% s-a amanat. Iar va mintit puscariasul draknea. Nu va creste nici o taxa sau impozit .Au crescut toate taxele locale si gazele cu 5,6%. Iar va mintit votanti ai mafiei cu creere spalate de gadea si ciutacu.
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Aug 2018

ha ha ha unde sunt RACHETELE BALISTICE.....probabil ca s-au pishat pe ei de ras rusii ce fel de handicapat vorbeste despre armele facute de altii>>>Unde sunt rachetele romanesti ?unde sunt tancurile si avioanele romanesti?de ce P>>>A MAMI VOASTRE TREBUIE SA VA APERE AMERICANII HAITA DE VAGABONZI CE SUNTETI?..VOI CE STITI SA FACETI?..DOAR CIORDEALA DIN BANCI..PE MODEL GHITZA.....PENTRU ASTA AJUNGI LA PUSCARIE NU IN GUVERNUL DRAC-NEA...AVETI MII DE GENERALI IN ACTE...UNUL MAI TEMBEL CA ALTUL....ONTANU...JEGUL ALA E GENERAL...DOCTOR.CARE NU A FACUT O ZI DE ARMATA..SA VA IA DRACU...SA VA APERE ONTANU DE RACHETELE RUSILOR..JEGURI MIZERII HOTI DE BUZUNARE..STITI DOAR SA FURATI PORTOFELE SI SA VA TURNATI RUDELE LA SECU
TRADATORI DE TARA
15 Aug 2018

ESTE BOLNAV DE RINICHI , DE LA BAUTURA SI DE PROSTATA CA A STAT CU CURU O VIATA OE SCAUNELE PSD . DATA VIITOARE SE VOTEAZA 300 DE PARLAMENTARI . SI 27 MINISTERE CU OLTENI NENOROCITI LASI . DATA VIITOARE VOTEZ CU UDMR . SA SE ALEAGA PRAFU DE TARA . TATA SI BUNICU AU LUPTAT IN RAZBOAIE . ACUM DE CIT CU PUSCARIASUL SI GASCA LUI , MAI BINE TRAIASCA UNGARIA MARE
COTTY
15 Aug 2018

„La noi, numai curul se schimbă - limbile rămân aceleaşi!” (rostită în urechea lui Petru Groza, imediat după 23 August, când s-a văzut cine sunt cei care urcă iar pe tribune) I.D. Sîrbu, p.53, “Jurnalul unui jurnalist fără jurnal”
BUBOSUL FIFOR
16 Aug 2018

DU-TE BAI NEICA NIMENI SA TE VADA UN DOCTOR , AI SERIOASE PIERDERI DE MEMORIE .
ILIE
16 Aug 2018

Troglodiții au învățat să scrie, dar nu l-e au cu diacriticile , și ortografia .
”L-E”?!?
16 Aug 2018

Așa-i! Să folosească diacriticele dacă se dau români...DAR, de unde vine ”l-e”? Că de la I-li-e nu vine sigur...cel mult sună a lie-ciocârlie sau iie :)
??????N
16 Aug 2018

Opinați că Fifor ar fi trebuit înlocuit din funcție, pentru gafele de la Ministerul Apărării ?
CAMELEON
16 Aug 2018

BOMBA CU NEUTRONI , SPAIMA LUI CEASESCU LA TINE IN SUFRAGERIE
JUSTITIABILUL
17 Aug 2018

INTRUCAT DOSARELE LOVITURII DE STAT SI A MINERIADELOR ZAC LA PARCHETUL MILITAR DE PESTE 25 DE ANI "Dosarul MITINGULUI din 10 august 2018" trebuie solutionat de catre TRIBUNALUL PENAL INTERNATIONAL DE LA HAGA.
ANONIM
17 Aug 2018

ACTUALA ASA ZISA CLASA POLITICA ALCATUITA DIN GRUPARI INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA , care a distrus ROMANIA in numele tranzitiei catre democratie, TREBUIE ARUNCATA LA GROAPA DE GUNOI A ISTORIEI , iar mafiotii precum MIRCEA PASCU, PARLAMENTARU MITRALIERA , DREAKNEA, OPRISAN, BADALAU, NORICA NICOLAE, OLPUTA VASILESCU, CIORDACHE, AUTO NICOLAE, ZGUBILITICU NICOLICEA, PROSTITUATUL TARICEANU, NIMFOMANA FIEREA, MARINELII PANDELI SI BASE, ETC TREBUIE CERCETATI PENTRU NENOROCIRILE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI SI SA LISE CONFISTE AVERILE ILICITE PANA LA AL PATRULEA NEAM. ACELASI PROCEDURI SA LI SE APLICE SI CELOR DIN JUSTITIE, POLITIE, SERVICII SECRET ETC , CARE AU APARAT SI FAVORIZAT HOTIA SI CLEPTOMANIA IN ROMANIA SI NU AU PROMOVAT MERITOECRATIA. Drept urmare pentru a salva TARA de la pieire SUNT NECESARE ALEGERI ANTICIPATE TOTALE GENERALE (parlamentare nationale si pt parlamentul europen, locale si prezidentiele ).
AI BELITO BELINI
17 Aug 2018

300 DE PARLAMENTARI , ESTE LEGE .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray