2020-08-10 19:23

Mihai Fifor îl FACE PRAF pe liderul PNL: ”În loc de Ludovic Orban, mai potrivite ar fi inițialele LOL”

 |  21:37
Mihai Fifor îl FACE PRAF pe liderul PNL: ”În loc de Ludovic Orban, mai potrivite ar fi inițialele LOL”

Lista noului guvern al opoziției, care l-ar avea ca premier pe liderul PNL, Ludovic Orban, este ironizată de secretarul general al PSD, Mihai Fifor.Acesta a făcut comentarii sarcastice pe pagina sa de facebook, spunând că în locul inițialelor L.O. ( Ludovic Orban), mai potrivite ar fi inițialele LOL (laughing out loud, râs în hohote, n.r.).

,,Circulă „pe surse” o așa-zisă ciornă a guvernului propus de opoziție. Spun „așa-zisă”, pentru că niciun om lucid nu ar propune un guvern cu tumultuosul Mihai Tudose la Externe și „degrabă varsatoriul de sânge nevinovat” Caramitru Jr. la Finanțe…

Dar, merită comentat cine e în capul listei, unde apar enigmatic două majuscule scrise apăsat L.O. – adică Ludovic Orban, zis Sică Mandolină sau Sică Minciunică, fostul ministru al Transporturilor, care ne promitea fără să-i crape obrazul de rușine, că va face 2.000 de Km de autostradă, din care nu a făcut niciunul.

L.O., care spunea că va impozita salariile IT-iștilor? Că va da afară sute de mii de bugetari? Că trebuie să creștem vârsta de pensionare? L.O., cel sfătuit că salariul minim este nociv pentru economie și că trebuie desființat?! Care ne transmite că trebuie înghețate pensiile și salariile, pentru că, vezi Doamne, „nu mai sunt bani” și „nu e sustenabil”?!

Care ne spune că statul încasează prea puțîn, dând de înțeles că taxele trebuie majorate?!

L.O. care dansa cu grație manele din buric?!

Atât puteți, stimați colegi din Opoziție?! Atunci mai puneți încă un „L” la majusculele de pe „ciornă”. LOL e mult mai potrivit!”, scrie Fifor pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-25Parerea ta...

LILI T
26 Sep 2019

L O L cu maimuta pe cap Asa se prefigureaza guvernarea tarii in viitorul apropiatNazistii erau copii pe langa tiknitii astia cu ralucele si alinutele lor nebune
CONSTANTIN
13 Oct 2019

Clar este ca multi regreta caderea psd.Ce argumente solide or fi avand???Banii dati cu nemiluita ,din inprumuturi cu dobanzi mari,tot noi sau urmasi nostri le vom plati!Deci bucuria nu ar fi de durata! Lili T ce argumente o fi avand?? Daca nu mi place chipul cuiva inseamna ca acel om este needucat,hot ,nebun???Ar trebui sa ii lasam pe cei de dreapta sa ,vedem concret cum se vor descurca,cum vor conduce,ce vor realiza!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz