2020-08-07 00:43

Mihai Fifor îl trage la RĂSPUNDERE pe Klaus Iohannis: ”Trebuie să moară oameni?”

 |  15:04
Mihai Fifor îl trage la RĂSPUNDERE pe Klaus Iohannis: ”Trebuie să moară oameni?”

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a lansat un nou atac la adresa președintelui Iohannis, după ce Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără ministru.

”De două zile, Ministerul Afacerilor Interne a rămas fără conducere! E pentru prima oară în istoria acestei instituții care are un rol central în asigurarea ordinii publice și siguranței cetățeanului. 

În plin proces de reformare a sistemului de urgență, pe fondul tragediei de la Caracal, în plin proces de organizare a alegerilor prezidențiale, domnul Iohannis găsește de cuviință să lase MAI fără ministru! 

Asta e „România normală” pe care ne-o propuneți domnule Președinte?! Cum veți răspunde dacă se produce o calamitate sau un accident grav și nu va fi un ministru care să coordoneze intervențiile?

Parafrazându-vă propriile declarații, "trebuie să moară oameni" ca să numiți miniștri, așa cum vă obligă Constituția?” transmite Mihai Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Sep 2019

Constitutia spune in articolul 113 ca premierul trebuie sa ceara votul in parlament si daca nu are majoritate sa plece acasa cu tot guvernul..si cu asta GAME OVER
IRON ASS
15 Sep 2019

criza aceasta este creata artificial de individ ca sa si creasca nr de votanti
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz