2020-06-05 09:46

Mihai Fifor închide gura celor din PNL: Să vorbiți când vă treceți guvernul prin Parlament

 |  09:21
Mihai Fifor închide gura celor din PNL: Să vorbiți când vă treceți guvernul prin Parlament

Senatorul Mihai Fifor, secretarul general al PSD, combate criticile PNL referitoare la majorarea salariului minim net cu 100 de lei. Fifor respinge comparaţia cu Nicolae Ceauşescu şi afirmă că PSD a majorat în ultimii ani salariul minim cu 55%.

"De vreo două zile PNL atacă Guvernul Dancilă că majorează salariul minim NET cu 100 de lei. Că, vezi Doamne, „mai era cineva prin 1989 care mai dădea 100 de lei” și că „guvernul n-ar fi legitim”. Domnule premier desemnat, doar atâta puteți?! Comparația cu 1989 nu ține. Pentru că nu vorbim aici doar de 100 de lei. În 2016, salariul minim, „în mână” era de 878 de lei. Noi îl ducem acum, in 2019, conform programului de guvernare al PSD, la 1.363 lei. Faceți calculele! +55%,” amintește Fifor.

Secretarul general al PSD susține de asemenea că PNL ar vrea să desființeze salariul minim, gândindu-se doar la corporații.

„Știu că vă deranjează! Stiu si că PNL vrea programatic să desființeze salariul minim, pentru că ar fi „anti-economic și anti-social”. Vă gândiți doar la corporații. Puțin vă pasă că 1,7 milioane de români s-ar trezi cu salariile tăiate a doua zi după o astfel de măsură! Cât despre legitimitate, să vorbiți când vă treceți guvernul prin Parlament! Și nici măcar atunci, pentru că văd acum că vă negociați majoritatea taman cu trădătorii pe care spuneați că nu-i luați prizonieri,” conchide Mihai Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-24Parerea ta...

BEBICA
24 Oct 2019

BAI FIFI , SPALA-TE LA CUR SI DATI CU CREMA , VIN LIBERALII SI OR SA TE FUTA .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine