2020-02-22 09:26

Mihai Fifor: „Iohannis este un jucător foarte prost de șah. Aproape și-a dat singur mat!”

 |  12:42
Mihai Fifor: „Iohannis este un jucător foarte prost de șah. Aproape și-a dat singur mat!”

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care susține că este un jucător foaret prost de șah pentru că "a mutat şi a dat jos Guvernul, dar nu ştie ce să facă mai departe şi aproape că şi-a singur mat".

"Iohannis este un foarte prost jucător de şah. Nu e capabil să vadă dincolo de prima mutare, care îi pare câştigătoare. A mutat şi a dat jos guvernul. Dar nu ştie ce să facă mai departe. E într-o situaţie în care aproape că şi-a dat singur mat. Au dispărut de pe tablă toţi cei care l-au ajutat să treacă moţiunea. Va trebui să îşi sacrifice mai multe piese! Printre ele "nebunul" de Orban şi încă vreo 15-16 pioni care să intre într-un guvern de sacrificiu", a susţinut Fifor pe Facebook.

Potrivit acestuia, "singura problemă e că tabla de şah pe care Iohannis joacă atât de prost se numeşte România!"

"El poate pierde partida. Dar românii vor pierde lucruri mult mai concrete: tăieri de salarii şi pensii, taxe mai mari, disponibilizări! Mutarea care îi poate da şah mat lui Iohannis este votul vostru din noiembrie! Acum, voi sunteţi la rând să faceţi mutarea decisivă!", a adăugat Mihai Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine