2020-02-28 21:22

Mihai Fifor lansează un avertisment dur: Opoziția dorește disponibilizări în masă, impozitarea pensiilor și creșterea facturilor la utilități

 |  13:55
Mihai Fifor lansează un avertisment dur: Opoziția dorește disponibilizări în masă, impozitarea pensiilor și creșterea facturilor la utilități

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, lansează un avertisment dur, susținând că „oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare cu același program de guvernare - disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități”.

„În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! În 2010-2012, când se tăiau pensii și salarii, când creștea TVA, iar sute de mii de firme dădeau faliment și milioane de români mergeau în șomaj, eram oprit pe stradă de diverși cetățeni care aproape mă implorau: „Faceți ceva să-l dați jos pe Boc, că nu mai putem!”. Încercam să-i liniștesc și le spuneam SĂ NU UITE când vor veni alegerile. La fel în 2016, când oamenii îmi spuneau că „nu i-au ales pe tehnocrații care își bat joc de România”. Le spuneam SĂ NU UITE când vor avea puterea votului. Astăzi, oamenii lui Boc și ai lui Cioloș vor să vină din nou la guvernare. Cu același program: disponibilizări în masă, impozitarea salariilor și a pensiilor, anularea voucherelor de vacanță, sâmbăta zi lucrătoare, creșterea facturilor la utilități si alte astfel de masuri "de dreapta". Vă spun, deci, același lucru: NU UITAȚI CE V-AU FĂCUT! În noiembrie aveți votul care îi poate opri să revină guvernare. Altfel, vor face ce au mai făcut! Și nu veți mai scăpa de ei în următorii 4-5 ani! Nu vor mai da drumul la scaun!”, scrie Fifor pe Facebook. ”, scrie Fifor pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-09Parerea ta...

NASOALE
08 Oct 2019

Cap de mort . Cocalaru si Florareasa , sa de lunar situatia bancara si starea economica bugetara , a tari .
COMISARUL PARAIPAN
08 Oct 2019

tot ce este psd este o mafie nenorocita de ciori si tigani spurcati
PROSTIA LA LOC DE FRUNTE
08 Oct 2019

Aveți multe erori dl. Mihai Fifor si mai puține idei inteligente, aveți nevoie de multa inteligenta si de mai puțini oameni politici in PSD pentru a o face o politica clara si curata . Sunteți un om primitiv și neducat in politica Europeana. Este o rușine domule Mihai F.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine