2020-01-24 06:24

Mihai Fifor. Nimeni nu se va atinge de pensiile militare

 |  11:27
Mihai Fifor. Nimeni nu se va atinge de pensiile militare

Mhai Fifor a afirmat că se va face o analiză privind pensiile care depăşesc 10.000 de lei.

"Trebuie să existe răbdare pentru că proiectul lansat de ministrul Finanţelor înseamnă o analiză foarte atentă vis-a-vis de ce înseamnă pensiile mai mari de 10.000 de lei, toate, pentru că dorim să fie o chestiune constituţională. Sunt suficient de multe, dar vreau să vă spun că impactul financiar nu este unul foarte mare.

Citeşte şi Pensionarii de lux din România. 4.500 de pensii speciale depăşesc 10.000 de lei, care ar trebui impozitate cu taxa de solidaritate

Nu este o chestiune care se face pentru că nu sunt bani la buget, cum s-a încercat inducerea ideii. Nici pomeneală de aşa ceva! Este vorba de o chestiune de dreptate. Pe de altă parte, nici nu vrem să se inflameze oamenii până când nu ieşim cu o chestiune ... nimeni nu se va atinge de pensiile de serviciu, asta însemnând pensiile militare. În general, ele nu sar peste pragul acesta", a spus Mihai Fifor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-18Parerea ta...

MILITARU
18 Iul 2019

ESTI TOTAL AERIAN filologule , MAGISTRATI MILITARI PENSIONARI care au incarcatura cu sarcini de serviciu aproape de ZERO AU PENSIA DUBLA- TRIPLA FATA DE UN FOST SEF DE STAT MAJOR AL ARMATEI CE ARE PRIN FUNCTIE UZURA FIZICA SI INTELECTUALA LA MAXIM POSIBIL . AI GRAVE DIFICULTATI CU PERCEPTIA, CU REALITATEA , ETC POLITRUCULE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray