2020-02-26 00:11

Mihai Fifor sare la ATAC: ”Discursul lui Iohannis - demagogie și MITOMANIE!”

 |  19:23
Mihai Fifor sare la ATAC: ”Discursul lui Iohannis - demagogie și MITOMANIE!”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Mihai Fifor, a afirmat, după ce preşedintele a criticat guvernarea PSD - ALDE, că Iohannis batjocoreşte aniversarea aderării la NATO printr-un discurs politicianist, devalorizat de accentele patologice de demagogie şi de mitomanie, de ură viscerală împotriva celor care-l încurcă în încercarea disperată de a mai obţine un mandat.

„Preşedintele Iohannis batjocoreşte aniversarea aderării României la NATO printr-un discurs politicianist, devalorizat de accentele patologice de demagogie şi de mitomanie, de ură viscerală împotriva tuturor celor care-l încurcă în încercarea disperată de a mai obţine un mandat la Cotroceni, pentru liniştea şi confortul personal. Un preşedinte, care nu a făcut nimic timp de 5 ani pentru români şi pentru România, a reuşit, de la tribuna Parlamentului, într-o şedinţă care trebuia să fie solemnă, să împroşte întreaga asistenţă cu venin şi cu frustrare, silabisind acuzaţii şi minciuni deşănţate la adresa oponenţilor săi politici, dar şi la adresa tuturor românilor care nu agreează viziunea sa ”prezidenţială” asupra realităţilor din România", scrie Fifor pe Facebook, conform Adevarul.

El îl acuză pe preşedinte că, „fără pic de respect pentru eveniment, pentru Armata Romaniei, pentru militarii căzuţi la datorie sub drapelul patriei", a aruncat sărbătoarea aderării la NATO "într-o retorică insalubră, suburbană şi distructivă pentru ţară".

  „Acesta este, din păcate, preşedintele României, un personaj care, cu zi ce trece, este tot mai departe de Constituţie, de ţară şi de români", conchide fostul ministru al Apărării  

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi, în Parlament, la aniversarea aderării la NATO, că Guvernarea PSD, care a devenit sinonimă cu incapacitatea administrativă şi diletantismul, vulnerabilizează România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-02Parerea ta...

ANONIM
02 Apr 2019

Mitocănie este un cuvant prea usor!!!....este un frustrat ce stie ca din iarna 2020 va decenii clientul procurorilor....LA GREU ..
UN BORFAS PRESEDINTE HOMALAU
03 Apr 2019

Omoiul acesta nazist sss ist este atat de lenes incat silabiseste cu greu cuvintele Du te omule si vezi ti de averea ta furata si dusa la MIAMIsi la mamicutza in Germania Lasa tara asta in pace ca ne ai lamurit ce fel de fiinta abjecta esti Siktir!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine