2019-11-13 00:11

Mihai Răzvan Ungureanu: Următoarea moţiune de cenzură a Opoziţiei va spulbera PSD

 |  07:53
Mihai Răzvan Ungureanu: Următoarea moţiune de cenzură a Opoziţiei va spulbera PSD

Prim-vicepreşedintele PNL Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, marţi seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că următoarea moțiune de cenzură a Opoziţiei va spulbera PSD-ul.

"Nu vom aștepta până în sesiunea următoare. Viitoarea moțiune de cenzură va spulbera ce înseamna Partidul Social Democrat astăzi", a afirmat Mihai Răzvan Ungureanu.

În ceea ce priveşte alegerile anticipate, Ungureanu a spus că acestea vor scoate la iveală adevărul democratic, susţinând că PNL are resursa umană cea mai calificată.

"Alegerile anticipate sunt singurele care poate scoate la iveală nucleul bun ale unor partide. Suntem într-un moment critic în care partidele mari au de rezolvat probleme interne și au ocazia să dovedească dacă au suficiente resurse să reziste și pe durata acestui an și pentru anul următor. PNL are resursa umană cea mai calificată", a precizat Mihai Răzvan Ungureanu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-17Parerea ta...

CRISTESCU
17 Iun 2015

poate ai dreptate razvan, dar voturile si le dau tot ei, mai bine referendum pentru dizolvarea parlamentului si pensionarea parlamentarilor inainte de a intra legea pensionarii data de ei pentru ei, de tara ii doare in cot
CROCODILUL FLAMAND
17 Iun 2015

Ori eu nu pricep...ori ceva nu este in regula...CUM MAMA DREAQULUI CREEZI O STRUCTURA PARLAMENTARA ALEASA PE LISTELE USL....CARE ULTERIOR S-A DESFIINTAT....SI ASTIA MIGREAZA IN MASA FARA PROBLEME LA PSD...FARA SA-SI PIARDA MANDATELE PAI NU CUMVA ASTA SE CHEAMA DETURNAREA ALEGERILOR PARLAMENTARE??????????????NORMAL AR FI CINE MIGREAZA SA-SI PIARDA MANDATELE...PARCA S-A MAI PRONUNTAT CURTEA CONSTITUTIONALA PE TEMA ASTA CAND CU ORDONANTA LUI PINOKIO-COPYPASTE-KIMJONG-TONTALIEV
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray