2019-11-13 15:09

Mihai Sturzu, oprit de către portar să intre în sediul PSD

 |  13:57
Mihai Sturzu, oprit de către portar să intre în sediul PSD

Preşedintele TSD, Mihai Sturzu, a fost oprit de către portar să intre în sediul partidului, pe motiv că nu ar fi membru al BPN. Statutul prevede totuşi că liderul tinerilor social-democraţi participă la şedinţe.

Mihai Sturzu a anunţat că Biroul Permanent Naţional al PSD a decis ca social-democraţii să nu mai dea declaraţii "pe treptele" de la intrarea în sediu, ci doar în sala de conferinţă. Liderul TSD a făcut aceste afirmaţii aşezat pe o bancă din curtea PSD, transmite Mediafax. 

În ceea ce priveşte episodul petrecut la intrarea sa în sediu, când portarul nu a vrut iniţial să-i permită accesul, Mihai Sturzu a spus că a fost un "accident" şi o problemă "tehnică".

Preşedintele TSD a ajuns la sediul partidului în jurul orei 11.00, el fiind oprit la poartă de către portar.

"Mi se pare revoltător. Domnul portar m-a oprit, a spus că n-am voie să vin la partid, că nu sunt membru al Biroului (Permanent Naţional - n.r.). Mi se pare incredibil. Sunt preşedintele TSD, prin Statut încă cu drept de vot în BPN. Orice membru PSD trebuie să intre în sediul partidului", a precizat Mihai Sturzu.

Chestionat dacă este de părere că acest comportament denotă represalii din partea liderilor PSD pentru discursul său de duminică, de la Congres, Mihai Sturzu a spus că va discuta acest subiect în şedinţa BPN.

"Dacă a spune adevărul, pe care l-au şi votat o mie de oameni, deci un sfert din oamenii prezenţi ieri, înseamnă că e o atitudine prea curajoasă, eu abia aştept să aflu astăzi", a afirmat liderul TSD.

Mihai Sturzu a criticat conducerea PSD şi pe Liviu Dragnea, cerând ca alegerile interne de săptămâna trecută să nu fie validate în condiţiile în care a existat un singur candidat. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray